Old cashbox lock

Pris på lås, hvad koster en ny lås samt udskiftning af låse

Udskiftning af låse, omkostninger til materialer og låsesmeden. Udskiftning af låse koster mellem DK 1.000 og 2.000 plus materiale. Låsesmeden opkræver pr. Time, og selve jobbet tager cirka 1-2 timer. Afhængigt af afstanden skal du muligvis også betale et gebyr for kørsel. Priserne varierer naturligvis også afhængigt af virksomheden, hvor i landet du bor, og hvilken type lås du vil udskifte

"Vi kan udskifte din lås og tilbyder prisgaranti på udskiftning af lås. Ring og få en fast pris på lås i dag"
Låsesmeden

Hvad koster et det at udskifte en lås eller flere låse?

Gennemsnitlige omkostninger ved montering af ny lås, nye lås pris

At udskifte låsen til dit hjem koster i gennemsnit mellem 2.000-20.000 kr Det er et stort udvalg og det afhænger af mange faktorer. For eksempel hvor mange låse du har, hvilket sikkerheds niveau som du forsøger at opnå, og om du bruger mekanisk, elektronisk eller biometrisk. Nogle yderligere overvejelser inkluderer:

Aften-, weekend- eller ferieservices koster mere. F.eks. Vagtomkostninger til vores ansatte låsesmede
Nøglekopier: 100-200 kr pr. Nøgle. Nøgler med elektroniske komponenter kan koste op til 1.500 kr

Intelligente elektroniske systemer koster alt fra 1.200 op til  9.000kr  plus låsesmedens timepris. Enkeltlåse kan koste så lidt som 500kr , hvor hele systemer koster fra 4.000kr til 25.000kr eller mere. Hvis du ofte mister eller tabet din nøgle, skal du overveje et intelligent låsesystem, så kan du spare penge på sigt!

Nogle noter at huske:

De fleste elektroniske systemer bruger en kombination af tastaturer, Bluetooth, Wi-Fi… Nogle systemer interagerer med smart home-funktioner, såsom Google Home og Alexa.

Reparere/omkode eksisterende låse pris VS. pris for ny lås

Reparation/omkodning af en lås kaldes også udskiftning af en lås, og det betyder, at du bruger den samme låsecylinder. En låsesmed omkoder stifterne i cylinderen, så en gammel nøgle ikke fungerer og fremstiller nye nøgler. Det er billigere end at udskifte låsen.

Hvornår skal en lås udskiftes?

Der er et par scenarier, når en låseskift er ekstra vigtig:

 • Hver gang du flytter ind i et nyt hjem.
 • Efter et indbrud eller mistanke om forsøg på indbrud.
 • Hvis du har mistet en nøgle eller efter at have udstedt din dørkode.

Hvad koster en låsesmed?

Låsesmede koster gennemsnitligt i timen 400-800kr pr. time eksklusive moms. Kørsel kan forekomme og varierer fra 500-1000 kr og om de opgøres som et fast kørsel gebyr eller pr. km. 

Husk at du betaler for en ydelse af en uddannet fagperson. Denne pris dækker omkostninger, forsikring, rejsetid og ekspertise for de professionelle, du ringede til.

Lave det selv, eller ringe en låsesmed mht. til billigere montering af lås pris

Hvis du selv udskifter låsecylinderen, behøver du kun betale for låsen, selvfølgelig. Du kan købe låsecylindre for fra 600 kr til 2.000 kr. Men hvis du ikke er udlært og prøver at gøre selv, er chancerne er gode for, at du kun forværrer problemet. Nogle muligheder for at udforske først:

Har du en ven eller nabo med en reservenøgle? Har du et sæt nøgler hos en nabo eller med en anden. Undgå metoder, der bruger tøjbøjler, kreditkort eller andre enheder. De fungerer ikke og forårsager næsten altid skader. Ring til en låsesmed i nærheden af dig for at komme ind i dit hjem eller din bil.

Hvad koster det at udskifte låse? Ny lås pris?

En fast og præcis pris på lås kan du få igennem at skive til os, ellers er det hvad låsen koster og vores omkostning for låsesmed som er den pris du kommer til at betale for ny lås. 

Tips til valg af låsesmed:

Du kan få en låsesmed ud til dit hjem eller din bil døgnet rundt. Men sørg altid for, at de er en legitim professionel. Her er nogle måder at finde en kvalificeret låsesmed på:

Detaljer om problemet, og hvad du mener, der skal gøres. Ærlige låsesmede giver priser på forhånd. Interview dem. Spørg, om de er forsikrede og eventuelle yderligere omkostninger. Hvis du er låst uden for bilen, skal du først ringe til vejhjælp, hvis du har den. Det er normalt hurtigt og gratis, afhængigt af hvilken vejforsikring du har. Vi er i hvert fald en låsesmed der både er forsikrede og autoriseret!

Vi håber du fik svar på dit spørgsmål: Hvad koster en ny lås og ny lås pris

Har du brug for en fast pris på låsemontering? Skriv til os her og vedhæft gerne nogle billeder, så kontakter vores låsesmed dig med en fast pris på ny lås. 

Indhent pris på ny lås

6 reaktioner

  1. Hej Betina,
   Mange tak for din kommentar, jeg har sendt dig en mail mht. til pris på kasselås og pris på Ruko serie 1200. Hvis du ønsker yderligere informationer eller pris på ruko Garant plus så vend endelig tilbage igen. Også hvis du ønsker at vi monterer dette for dig.

  1. Hej Mia
   Jeg vil gerne fortælle dig hvad en låsereperation koster, for at kunne give dig en fast pris så har jeg brug for lidt mere info. Har du mulighed for at sende os en mail på kontakt@lasesmed.dk, med lidt mere info, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en fast pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *