Billig Låsesmed Østerbro

Ankomst ca. 20 minutter

Billig låsesmed Østerbro og omegn. Hurtig låseservice udføres af erfarne låsesmede på Østerbro, faste lave priser, ring nu;

Låsesmed Østerbro på billedet omkoder en lås i København Ø

Billig låsesmed Østerbro

Uanset om du skal have adgangskontrol opsat eller skal have hjælp til en akut oplukning så kan vores låsesmed Østerbro hjælpe. Ved akutte ærinder spiller vi ikke din tid og rykker hurtigt ud og er på din adresse som regel indenfor 20 minutter. 

Din lokale låsesmed

Låsesmeden i København bor lokalt på Østerbro

Låsesmed Hellerup tilbyder øjneblikkelig låseservice i Hellerup og omegn.

Billig låsesmed med autorisation hos sikkerhedstyrelsen

Vi er en del af Norh som er en autoriseret elinstallatør virksomhed, fordi at vi er dette så er vi vane til at arbejde med sikkerhed til dagligt.

Vi går nemlig aldrig på kompromis med sikkerhed, hverken vores kunder eller vores medarbejderes.

Derfor så er vores låsesmed er en af ​​lederne inden for sikkerhed inden for bolig og virksomheder. Vi er blevet Østerbro og Københavns fortrukne valg af låsesmed. Vi er specialiserede i det private men er også glade for at hjælpe erhverv med både forsikringsager og øvrig låsesmed. 

Lås til hoveddør og lås til postkasselås

Låsesmed Østerbro dækker alle dine behov af låsesmed i København Ø. Så hvis du har låst dig uden for dit hjem, er der ingen grund til bekymring. Tusindvis af personer gør det nemlig hver dag. Vores hurtige låsesmed på Østerbro er her for at hjælpe, hvis du befinder dig i en sådan situation. 

Vores kertekompenter dækker alt låsesmed til det private heribland:

 • Indbrudsikring
 • Oplukning af låse
 • Nøglekopiering
 • Låsesystemer
 • Montering af låse
 • Reparationer af diverse døre, vinduer og låse
 • Ny låse til postkasselås
 • Omkodning til en og samme nøgle
 • Omkodning til nye nøgler
 • Vindues låse
 • Autolåsesmed
 

Kan dy ikke finde din ydelse bland nævnte så er det alligevel store muligheder for at vi kan hjælpe, da vores låsesmede er kreative og finder en løsning på de fleste problemer. 

 

Ankomst under 20 min
87%
Tilfredse kunder Østerbro
99.5%
Låsesmed København på Østerbro tager sig også af din postkasselås
Låsesmeden på Østerbro hjælper både privat og erhverv med alt i låse
Diego
Diego
Read More
Bedste og billigste låsesmed Frederiksberg, jeg er ikke i tvivl. Ringe til to låsesmede der kostede næsten dobbelt så meget.. Selvom de ikke var dyre så gik det hurtigt og smertefrit at komme indenfor.
Ervin
Ervin
Read More
Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det findes en låsesmed som denne. Superservice fra Låsesmed Østerbro og så god pris super!
Karoline Sjølander
Karoline Sjølander
Read More
VIRKELIG god service, kom hurtigt og reddede vores aften. Af hjertet tak ❤️
Daniel Salas
Daniel Salas
Read More
Efter en stressede situation, låste mig selv ude lige før arbejde og skulle bruge en låsesmed hurtigt! Ringede til Låsesmed København og fik fat i en flink fyr der kunne lukke mig indenfor på mindre end 20 minutter!
Previous
Next

Betingelser ved prisgaranti hos lasesmed.dk;

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Høje sikkerheds låse til dit hjem tilbydes af København Låsesmed Østerbro

Har du en gammel serie 500 monteret på din dør? Så kan vi skifte den ud mod en serie 1200 lås til en billig låsesmed pris.

Vil du have tilbyd på en sådan udskiftning af lås, så kan du med fordel ringe til os eller skrive i vores kontakt formular her på siden. Så vender vores låsesmed Østerbro tilbage med en pris til dig!

Vi tilbyder billige låsesmed løsninger på Østerbro med hurtig og professionel service. Vi rykker ud alle timer i døgnet 365 dage om året hvis du har behov for en akut låsesmed i København Ø.

Vi udfører opgaver for Københavns Politi, Københavns kommune samt andre myndigheder. Men de største kunde gruppe er de private. Vi kan nemlig lide at være personlige og give alle vores private kunder og mindre virksomhed ekstraordinær service i verdensklasse!

Nogle låse som vi tit sætter op for kunder er bland andet;

 • Yale Doorman
 • Ruko RS600
 • Ruko Serie 1200
 • Ruko serie 1200 Garant plus
 • Ekstra Kasselåse
 

Det er selvfølgelig dit budget og dine ønsker i forhold til sikkerheds klasse der er med til at bestemme hvilken lås der skal sættes op.

Udover at sørge for at så en høj sikkerheds klasse som sin nuværende lås, så kan man også montere en ekstra lås.

Dette gør døren også mere modstandsdygtig mod koben osv. Så det anbefaler vi som låsesmed på Østerbro altid!

Hurtig service ved akutte udkald på Østerbro

Den dag der det sker noget uventet så kan du stole på at vi er der og kommer så hurtigt som muligt.

De fleste af og kommer nok til at smække sig ude en gang i livet eller flere. Selv låsesmeden på Østerbro har kommet til at smække sig ude.

Nogle få kommer også ud for et frygteligt indbrud.

Vi vil hjælpe indenfor en halvtimes tid ved begge situationer.

Der er selvfølgelig andre gange der de også er behov af en låsesmed akut. En lås er gået i stykker, nøgler som er kommet i forkerte hænder. Ja, det kan faktisk være hvad som helst.

Vi hjælper altid! Ring til os nu hvis du har brug for en låsesmed akut; tel:77322222

Typiske opgaver for Låsesmed Østerbro

Østerbro er det største brokvarterer i København, i alt fire S-tog stationer, nemlig Nordhavn station, Østerport station, Svanemøllen station samt Ryparken station. På Østerbro bor mange af hovedstadens familier, og det findes derfor mange skoler på Østerbro.

Østerbrogade, Trianglen med mange butikker er rigt på handel og hyggelige butikker. 

Det nyeste er selvfølgelig metro cityringen, som nu i 2020 fået  alt fire stop på Østerbro. 

Låsesmed Østerbro tilbyder daglig service til ambassader, skoler, erhvervsdrivende og naturligvis beboerne på Østerbro. En almindelig opgave for Låsesmed Østerbro er; at få omstille lås til nye nøgler. Opfattelsen er, at både borgere og butikker i København Ø, prioriteret sikkerhed højt.

Hvordan sikrer jeg mig absolut bedst på Østerbro?

Vi hos Låsesmed Østerbro vil rådgive dig om at en sikkerhedslås eller en alarm kan ikke stå alene mod dem mest ihærdige indbrudstyv!

Den bedste måde at sikre sig mod de hårde indbrudstyve er af flette flere sikkerhedsnet sammen. For eksemel skaffe både en alarm og stærke eller ekstra låse og brud de sammen. Det er ikke alle låsesmede på Østerbro der kan tilbyde dette! Men det kan vi, sammen med vores autorisation og uddannelse som låsesmede så kan vi få dig hjem eller dine lokaler til at ligne selveste Fort Knox!