Billig Låsesmed Amager

Ankomst 15 minutter

Billig låsesmed Amager, lave priser og faste tilbud ring og bestil for hurtig og effektiv låseservice på Amager og en fast pris på din opgave

Hos Låsesmed Amager får du alt i låse, vi køber også gerne ind det produkt som du leder efter.

låsesmed Amager til privat og erhverv

Hos vores Låsesmed Amager garanterer, at vi holder vores løfte, når det kommer til både aftale mht. til mødetidspunkt og priser på alt i låseservice. Vi finder den bedst mulige låse pris for det arbejde, der skal udføres. Du modtager et prisforslag i god tid og bliver altid tilbud en låsesmed pris på Amager, hvis du efterspørger det og har brug for at bestille vores låsesmed Amager (2300).

Din lokale låsesmed køBENHAVN s

Låsesmed Amager til faste lave priser, gælder også akut låse døgnvagt

Billig låsesmed pris ved vores erfarne låsesmed på Amager

Låsesmed.dk er et familie drevet og ejet låse virksomhed og vores dygtige tekniker rykker ud kort efter, at du har godkendt låsesmed prisen!

Vi har fra faste lave låsesmed priser på 445kr, Vi mener, at dette er en “fair” pris for at starte et samarbejde gældende døråbning uden skader af dygtige og erfarne udlærte låsesmede på Amager.

Fra vores erfaring kan vi garantere dig, at vi lykkes i 90% af tilfældene med at udføre en skadefri åbning på din dør.
Fra du har ringet til vores låsesmed Amager, til du er indenfor i din bolig igen, går det sjælden mere end 20-30 minutter. 

Se oversigt om vores ydelser her. 

Låsesmed Amager tilbyder hurtig låseservice 24 timer i døgnet

Vores erfarne og professionelle medarbejdere er dagligt direkte involveret i området omkring Amager, vores Låsesmed Amager bor i området og ankommer på stedet inden for 15-20 minutter ved de fleste tilfælde, hvor du er på Amager. Ring til os og få en pris inden vi starter arbejdet. Vores service er tilgængelig 24 timer om døgnet.

Låsesmed Amager baserer  priserne på vores kompetence. Vi udarbejder altid vores priser på en fair måde baseret på kompetence og effektivitet, og det er en høj prioritet, at du er tilfreds med, hvad vi gør! Vi er tilgængelige for dig 24 timer i døgnet hele året rundt!

Ankomst under 20 min Amager
88%
Tilfredse kunder låsesmed 2300
99.5%
Låsesmed Frederiksberg og Amager samt låsesmed København kører til privat og erhverv i hele hovedstaden
Daniel Salas
Daniel Salas
Læs mere
Reddede vores aften da vi låste os ude af vores lejlighed. De kom super hurtigt og super god service, mange tak til Låsesmed Amager
Melissa
Melissa
Læs mere
Efter at have låst mig ude så skulle jeg selvfølgelig have fat i en låsesmed. Ringede til denne låsesmed som kom hurtigt og åbnende min dør til en billig pris!
Ervin
Ervin
Læs mere
Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det findes en låsesmed som denne. Superservice fra Låsesmed Østerbro og så god pris super!
Karoline Sjølander
Karoline Sjølander
Læs mere
VIRKELIG god service, kom hurtigt og reddede vores aften. Af hjertet tak ❤️
Tidligere
Næste
5/5
Kontakt Låsesmed Amager Norgesgade 15, 2300 København S Danmark (+45) 77 32 22 22 Mail: kontakt@lasesmed.dk Pris: $

Tilfredse kunder hos vores låsesmed Amager

Meget fornuftige priser og maksimal kundetilfredshed hos vores Låsesmed Amager.

Vi garanterer, at prisen havner rigtigt og formes gennem en direkte kontakt med vores kunder, leverandører og partnere!

Overbevis dig selv om vores kvalitet – Låsesmed Amager med team mål er; at du skal være tilfreds med vores arbejde. Vores lokale tekniker informerer dig om de samlede omkostninger og hvert arbejdstrin, vi udfører, før arbejdet begynder.

Fleksible og hurtige Låsesmede på Amager

Vi står til din rådighed døgnet rundt. Når du ringer til os, så vil vi viderestille dig til vores lokale låsesmed Amager 2300, hurtigst muligt. Derfra er der et lavt startgebyr på vagtudkald . Vi er på stedet inden for 20-30 minutter og spilder ikke din tid. Fritstående billige låse tilbydes og vi har altid ekstra låse i vores servicevogne. I nogle situationer er en lås, hvor der kun en enkelt lås fungerer, tilstrækkelig nok. Selvom det vi taler om her kaldes kasselåse. 

Det er selvfølgeligmeget muligt at bygge et låsesystem på den måde, det det i sådanne situationer ofte billigste at vælge en fristående lås uden administration omkring et nyt låsesystem. En kasselåse bruges i både udvendige døre og indvendige døre, perfekte i for eksempel i et sommerhus eller på et lille kontor. Andre eksempler er en hængelås til skabet i swimmingpoolen eller som en låsning af andre fristående bygninger. 

Mekaniske låsesystemer ved Låsesmed Amager

Den mest traditionelle grundlæggende beskyttelse i en indbrudssikret ejendom er de mekaniske låsesystemer med koder. Låsesmed Amager tilbyder dig fuldt lovligt kopibeskyttede på låsesystemer af de mest kende leverandører. Den er bygget med et antal låsecylindre, kode med tilhørende nøgler. Låsesystem kan grupperes med stift inde i låsesne, gruppe-stift og stift, der kun skal fungere i individuelle låsecylindre. Alt for at kontrollere adgangen til din ejendom.

Låsesmed Amager og vores patenterede låsesystemer

Låsesmed Amager tilbyder patenterede låsesystemer fra alle større mærker som Assa Abloy, Ruko, Medecco, Dormakaba og Evva.
Vi informerer om forskellige alternativer og giver forslag baseret på mange års erfaring, men det er altid kunden, der er i fokus, og som i sidste ende beslutter, hvordan systemet skal se ud.

Fremstilling af nøgler til de patenterede låsesystemer

I lovligt kopibeskyttede låsesystemer er der altid en autorisations aftale mellem os, systemejeren (ofte ejendoms ejeren) og låseproducenten (f.eks. ASSA, Medecco, Kaba, Dorma). Som en licenseret servicestation for låsesystem har vi eneret til det nøgleelement, hvorfra nøglerne i systemet er fremstillet. I et lovligt kopibeskyttet låsesystem må du ikke kopiere nøgler fra en anden låsesmed.

Alle nøgler i et lovligt kopibeskyttet låsesystem er registreret i overensstemmelse med aftalte dokumentations krav. Vi udleverer kun nøglerne i henhold til kravene til nøglekontrol, der er defineret i et låsesystem. Vi kontrollerer kundens autoritet omhyggeligt ud fra, hvad der er aftalt for hvert unikt låsesystem.

Nøglekopiering ved Låsesmed Amager

Hvis du har nøgler, der ikke er beskyttet i et lovligt kopibeskyttet låsesystem, kan vi kopiere disse i vores butikker baseret på nøglekode eller eksisterende nøgle.

En nøgle i de forkerte hænder kan forårsage stor skade. Hvis der bruges en nøgle i tilfælde af et indbrud, dækkes skaden normalt ikke af forsikringsselskabet. Nøgler skal derfor håndteres som værdigenstande. Derfor anbefales også et sikkerhed-skab for eksempel et pengeskab.
Hvis du opbevarer nøgler, anbefaler vi, at de opbevares låst i et godkendt nøgleskab. Vi tilbyder nøgleskabe i mange størrelser og modeller. Der er også fuldt elektroniske nøgleskabe, der giver dig fuld kontrol over indsendelse og levering af nøgler.

Vi er altid hjælpsomme, hvis du har andre spørgsmål om nøglesystemer og er glade for at booke et møde til en gratis konsultation. 

Du er også velkommen til at kontakte og læse mere om vores samarbejdspartner; Norh låsesmed Amager her. 

Låsesmed Amager der din Billige låsesmed på Amager til faste lave priser
Låsesmed Amager samt låsesmed København kører til privat og erhverv i hele hovedstaden

Låsesmed Amager tilbyder hjælp i de absolut mest uheldige situationer

Intet er mere skræmmende end at komme hjem dag eller nat og her fra realisere din dør og lås er blevet brudt af en indbrudstyv. Selvom at det er en frygtelig oplevelse så ingen grund til stress, Låsesmed Amager er kun få minutter væk fra dig, når vi ankommer på adressen så hjælpe vi dig med at løse situationen ! Vi er stolte af at være de mest servicemindede og kvalitetsbeviste låsesmed på Amager.

Der er intet bedre med hensyn til en reparation af låse at køre nøglen ind i låsen og mærke at den igen virker tilfredstillende. At vi ved at sikkerheden nu også er i orden og at låsen vil blive ved med at fungerer korrekt i mange år fremover er også en tillfredstillende følelse som låsesmed. Alt dette er for os fremragende service, vi nyder at leverer dette hver dag på Amager som låsesmede.

Vi løser opgaven på stedet

I de værste scenarier så som indbrud og hærværk, kan vores låsesmed 19 ud af 20 gange klare reparationen med det samme og på stedet. Dit hjem eller din virksomhed vil blive efterladt trygt og sikker igen med udskiftede, reparerede eller omkodede låse alt afhængigt af situationen. Nogle gange er en lås bare gammel og slidt, og noget så simpelt som udskiftning låse er i orden. Der er ingen låsereparationsrelateret låseservice, som Billig Låsesmed Amager ikke klarer.

Er du bekymret overfor din sikkerhed derhjemme?

Måske er du bekymret for at nogen skal bryde ind i dit hjem og stjæle dine ejendomme? Låsesmed Amager hjælper ikke kun når skaden allarede er sket, vi hjælper også til med forebyggelse af indbrud. 

For mange danskere, er tanken om at være et offer for indbrud i hjemmet eller et indbrud er en enorm bekymring. Mange er nervøse overfor de finansielle og emotionelle konsekvenser, der følger med et indbrud. Forståeligt! Desværre er det noget, som mange danske står over for en eller flere gange i livet. 

Dette faktum, gør at mange er på udkig efter måder at forbedre deres hjem og sikkerhed på. Igennem at tage tiltag kan man bedre beskytte sig selv og sit hjem eller lokaler mod indbrud. 

Det kaldes for indbrudssikring. Indbrudssikring er noget som vi hos Låsesmed Amager er eksperter på! Og ikke mindst på Amager. Vi kender Amager og ved præcist hvordan vi skal møde indbyggernes behov af indbrudssikring på Amager! Kontakt os for mere information om hvad vi for eksempel kan tilbyde dig i form for sikkerhed.

Nogle almindelige tiltag er ekstra låse, sikkerhedsdøre, alarm, overvågning, sikkerhedsgitre og meget mere. Vi kommer også gerne med gratis tips på små enkle midler som du selv kan tage der ikke koster noget, Dette gør vi fordi at vi ønsker intet hellere end at vores naboer på Amager skal have en tryg hverdag. 

Derfor skal du vælge vores låsesmed Amager

Vi ved at det kan være svært at tage en beslutning når de handler om valg af håndværkere, derfor har vi samlet nogle fordele du få ved at vælge os hvis du bor lokalt og søger en låsesmed på Amager.

 1. Gratis kørsel hvis du bor på Amager
 2. Låsesmed Amager tilbyder ved nogle tilfælde prisgaranti
 3. Vi rykker ud med de samme i akutte situationer
 4. Alla vores låsesmede er erfarne låsesmede og bor på Amager
 5. Vi har fair priser
 6. Vi arbejder med kvalitetssikring hver dag og er autoriserede
 7. Vores kunder er glade for vores service
 8. Vi går op i god kommunikation
 9. Vi passer godt på vores miljø
 10. Vi tilbyder 5 års garanti
 11. Du findes os lokalt i flere bydele på Amager heriblandt; Tårnby, Kastrup, Ørestaden og Islands Brygge
 

Er du stadig i tvivl om vi er den låsesmed på Amager som du skal kontakte? Læs lidt mere på vores side og eventuelt kigge på vores anmeldelser og læs hvad tidligere kunder synes om det arbejde vi har lavet for dem. Vi glæder os i hvert fald til at høre fra dig og at hjælpe dig som vores næste låsesmed kunde på Amager.

Vælg den rette låsesmed Amager

Når du leder efter en låsesmed på Amager og dit problem er akut, så er der sjælden tid til at tage velovervejede beslutninger. Det er dog stadig vigtigt at du tænker dig om før du ringer til første bedste låsesmed som du finder online.

En god idé er at du tjekker dem en lille smule, undersøg om der er negativ omtale, se om deres hjemmeside ser professionel ud og hvis de ligner at de brugt meget energi på den osv. 

Hvis du gør dette så er det en større sandsynlighed for at du kontakter en dygtig låsesmed Amager. Har du spørgsmål til vores låsesmed Amager? Så er du altid velkommen at ringe til os på telefon 77322222, vi glæder os til at tale med dig. 

5 reaktioner

 1. Hej Anne,
  Tusind tak for din besked, jeg har brug for lidt flere oplysninger mht. til fast pris. Jeg har sendt dig en mail, hvor du kan se den billigste pris (hvis det er lige tid) og hvad der ellers kan ha betydning for prisen. Vi har tid allarede i dag til montering hvis det er.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Dbh Mikkel (Låsesmed Amager)

 2. Hej

  Er der mulighed for at få en medarbejder hos jer ud på adressen og give et tilbud på udskiftning af alle låse + i garage i villa i Tårnby?

  1. Hej Christina,

   Kan nu se at i skrevet denne kommentar for 3 dage siden, vi vil gerne se og give et tilbud på din opgave. Hvis i ikke allarede har fundet en låsesmed på Amager til at udføre opgaven, så er i meget velkommen til at sende os en mail på kontakt@lasesmed.dk (vi tjekker mails hver dag) eller eventuelt ringe til os.

   Dbh. Nicolai, låsesmed Amager.

 3. Hej, jeg søger tilbud på låsesystem til vores boligforening på Amagerfælledvej. Er det noget som i eventuelt ville være interesserede i at give tilbud på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 reaktioner

 1. Hej Anne,
  Tusind tak for din besked, jeg har brug for lidt flere oplysninger mht. til fast pris. Jeg har sendt dig en mail, hvor du kan se den billigste pris (hvis det er lige tid) og hvad der ellers kan ha betydning for prisen. Vi har tid allarede i dag til montering hvis det er.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Dbh Mikkel (Låsesmed Amager)

 2. Hej

  Er der mulighed for at få en medarbejder hos jer ud på adressen og give et tilbud på udskiftning af alle låse + i garage i villa i Tårnby?

  1. Hej Christina,

   Kan nu se at i skrevet denne kommentar for 3 dage siden, vi vil gerne se og give et tilbud på din opgave. Hvis i ikke allarede har fundet en låsesmed på Amager til at udføre opgaven, så er i meget velkommen til at sende os en mail på kontakt@lasesmed.dk (vi tjekker mails hver dag) eller eventuelt ringe til os.

   Dbh. Nicolai, låsesmed Amager.

 3. Hej, jeg søger tilbud på låsesystem til vores boligforening på Amagerfælledvej. Er det noget som i eventuelt ville være interesserede i at give tilbud på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *