Billig Låsesmed Gentofte

Ankomst 25 minutter

Billig låsesmed Gentofte, til både privat og erhverv samt akutte ærinder, ring for hurtig låseservice;

Alt i låsesmed hos Låsesmed Gentofte din lokale Låsesmed i Gentofte kommune

Lave priser låsesmed Gentofte

Tilfredse kunder og høj kvalitet til billig låsesmed Gentofte. Ja, det findes. Ring til os og få en pris du ikke kan takke nej til og få opgaven løst samme dag hvis det haster. 

Din lokale låsesmed

Akut låseservice Gentofte

Ring til os for akut behov af låsesmed Gentofte

Låsesmed Gentofte målsætning;

Hos Låsesmed.dk og Låsesmed Gentofte har vi et primært mål og det er at give dig professionelle låsesmede ydelser lokalt, billigt og effektivt. Vores låsesmede Gentofte vil gerne hjælpe dig med at løse dine låsesmed problemer korrekt for at sikre minimal indvirkning på din hverdag.

Højuddannede låsesmede

Hvis du hyrer os alt fra en simpel nøgle udskiftning til en fuld sikkerheds installation med låsesystemer, kan du være sikker på; at alle vores højtuddannede professionelle låsesmede Gentofte er her for at rådgive dig bedst muligt og få arbejdet gjort korrekt, hvilket sikrer de højeste standarder på alle tidspunkter som du har et behov af låsesmed i Gentofte og omegn. .

Få en billig låsesmed pris Gentofte her og nu

Låsesmed Gentofte tilbyder komplette løsninger til din virksomhed eller til din private bolig med hensyn til sikkerhed. I dag stilles der flere krav til din virksomhed fra forsikringsselskaber, brandmyndigheden osv. Afhængigt af den type forretning, du udfører.

Vores låsesmede i Gentofte kommer med løsninger, der giver dig mulighed for at opfylde kravene til sikkerhed, evakuering og tilgængelighed, som i mange tilfælde kræves af dig i dine forretnings lokaler.

Vi er autoriseret installatørvirksomhed og er derfor vane til at arbejde med sikkerhed og følge op på det arbejde som vi udfører.

Vores kunder er i dag kommuner, virksomheder, lejer- og ejerforeninger og private kunder med brug for låsesmed Gentofte.

I vores låsesmed værksted har vi flere nye nøglemaskiner, der giver os mulighed for at opretholde nøgleproduktion af højeste kvalitet.
Vi har mere end 2.000 forskellige varer på lager og kan fremstille det meste af cylinderen, tumbler, bil og sikre nøgler, der findes på markedet.

Hos Låsesmed Gentofte reparerer låse, cylindre og kan også udskifte låse, hvis låsen ikke kan reddes.

Låsesmedene ved låsesmed Gentofte kender dit lokal område

En rigtig god lås er grundlaget for alt sikkerhed i hjem såvel som i virksomheder, men den er foret med mere end en låsecylinder. Låse og stifter er hjørnestenen i vores forretning, og det er bestemt vores avancerede ekspertise som låsesmed Gentofte kommer til sin fulde ret. For det meste handler låse og sikkerhed om at holde uvedkommende ude, men det kan lige så godt handle om at få folk ud i for eksepel en nødsituation. Det kan derfor være vigtigt at holde styr på alle de regler og krav, der gælder for din bestemte type lokaler eller ejendomme.

Uanset hvilken størrelse låsesystemer i dag har eller hvilke -type der kræves, tilbyder Låsesmed Gentofte en sikker og tilpasset løsning. Vores låsesmede Gentofte samarbejder med alle markedsledende leverandører og tilbyder kun kvalitets produkter fra Ruko, Medecco, Dormakaba, Salto osv.

Ankomst 20 min
88%
TIlfredse kunder
99.5%
Sikre nøgle til dig som skal bruge en låsesmed Gentofte
Låsesmed Gentofte og omegn
Diego
Diego
Læs mere
Bedste og billigste låsesmed Gentofte, jeg er ikke i tvivl. Ringe til to låsesmede der kostede næsten dobbelt så meget.. Selvom de ikke var dyre så gik det hurtigt og smertefrit at komme indenfor.
Ervin
Ervin
Læs mere
Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det findes en låsesmed som denne. Superservice fra Låsesmed Østerbro og så god pris super!
Karoline Sjølander
Karoline Sjølander
Læs mere
VIRKELIG god service, kom hurtigt og reddede vores aften. Af hjertet tak ❤️
Daniel Salas
Daniel Salas
Læs mere
Efter en stressede situation, låste mig selv ude lige før arbejde og skulle bruge en låsesmed hurtigt! Ringede til Låsesmed København og fik fat i en flink fyr der kunne lukke mig indenfor på mindre end 20 minutter!
Tidligere
Næste

Alarm og mekaniske låse hos Låsesmed Gentofte

låsesmed Vi kender de bedste måden at sikre dit hjem og virksomhed på. Det er for eksempel bevist, at en tyverialarm er den mest effektive måde at forhindre et indbrud på sammen med et godt og sikkert holdbart mekanisk låsesystem. Et alarmsystem i dag er meget avanceret, men stadig nemt for brugerne at bruge.

Men når det kommer til alarmer, er der ingen færdige løsninger, men hver løsning er unikt designet efter behov og krav. Alarmen kan installeres individuelt eller i kombination med for eksempel adgangskontrolsystemer, kameraovervågning eller lignende, udvalget er stort og det er næsten kun fantasien sætter grænser. Indbrudsalarmer kan også i nogle tilfælde være et grundlæggende krav for, at du kan tegne forsikring ved dit erhverv.

Nøgle knækket i nøglehul

Har du uheldigt nok kommet til at knække nøglen i din låsecylinder, er det ikke alle gange nødvendigt at skifte til en ny lås, eller at få ud os som låsesmed til at lave den.

Du kan begynde med at selv prøve at tage en clips (sådant man bruger tip papir) eller en af de billige nøgleringe,  når man køber nye nøgler kommer de ofte med, hvor man kan trække ringen fra hinanden med fingerne.

Det du gør er, at du retter clipsen eller nøgleringen ud, så den går i en blød bue. Derefter presser du den ind øverste på cylinderen, så den kommer ind over den knækkede nøgle, hvorefter du presser ned og trækker den knækkede stump med ud.

Virker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte Låsesmed Gentofte på telefon, eller så kan du gerne læse mere her om os. 

Leder du efter en låsesmed nær Gentofte?

Søger du en låsesmed til at udskifte eller installere en lås i en metal- eller aluminiumsdør i din butik eller på din kontor?
Ønsker du at få et billigt tilbud på låsesmed til cykel? Måske til at klippe eller fjerne en lås til din cykel ved Gentofte station?

Gentofte er hjemsted for mange butikker, spisesteder, markeder, kontorer og lejligheder. Og ikke mindst villaer, Låsesmed Gentofte sikrer villeaer hver dag i Gentofte kommune.

Bare ring til os hos Låsesmed Gentofte, så vil en låsesmed være ved adressen indenfor 30 minutter hvis dit ærinde er akut.

Vores pålidelige og dygtige låsesmede har lang erfaring med sikring af alt nævnt ovenfor og vi er medlem af  Tekniq.
Vi garanterer at holde prisen lav ved at gøre ved ikke at gøre unødvendige skader på døren eller låsen hvis du skal bruge en oplukning i Gentofte.

Ydelser hos Låsesmed Gentofte;

 • Serviceaftaler til erhverv
 • Låsesmed til boliger
 • Låsereparationer
 • Montering af låse, kasselås 
 • Omkodning af låse
 • Døgnservice akut låsesmed
 • Låsesmed til cykel
 • Alarm
 • Overvågning 
 • Sikkerhedsdøre

Hvad koster akut låsesmed Gentofte?

Vi er en af de billigste låsesmede i Gentofte og omegn og kan derfor tilbyde billigste låsesmed Gentofte og omegn. Så hvis du bor i Jægersborg, Emdrup, Charlottenlund, Lyngby, omkring Tagensvej og omegn, tøv ikke med at kontakte os. Her er nogle almindelige akutte låsesmeds opgaver i Gentofte. 

Brudt nøgle i låsen

Denne type af ydelse kan af nogle låsesmede ses som to job i ét. Dette skyldes, at udvinding af en brudt nøgle betyder, at du skal have nye nøgler lavet (hvis du ikke har en ekstra) og for at låse åbne din dør selvfølgelig. Hvis du er heldig, kan du nøjes med en ny nøgle. Omkostningerne for en brækket nøgle udvinding service tendens til at begynde på 450kr og 500kr for vagtudkaldet. 

Låste ude fra hjemmet

Vi alle kender en, der har været låst ude af deres bolig eller bygning før. Låsesmede som låsesmed Gentofte beskæftige sig med denne type af låst ude senare, på et ensartet grundlag, og omkostningerne ved tjenesten starter typisk ved 700kr i den lave ende. Nogle gange kan omkostningerne for dette job stige f.eks. hvis akut det er og afhængigt af den type lås, du har, hvis du også har brug for en omstilling af en eller flere lås efterfølgende, osv.

Låst ude fra bilen

At låse sig selv ude fra bilen koster ofte mere, en biloplukning er sjælden en nem opgave og der er mange låsesmede der ikke er mekaniker. Det beløb, der skal betales normalt afhænger af låsesmeden og hvilken bil, men pris for biloplukning ca. 1200kr og opad.  Omkostningerne i tilfælde af at du har mistet dine nøgler og har brug for en ny vil typisk være højere, end hvis blot har låst nøgler i bagagerummet. 

Låst ude fra din erhvervsbygning

Svarende til beboelse udelåsninger er erhvervs udelåsninger ret almindelige. Uanset om du har glemt dine nøgler, eller dine låse blev beskadiget uanset af hvilken grund, kan en låsesmed Gentofte nemt hjælpe dig med at genvinde adgang til din arbejdsplads. At låse sig ude fra sin erhvervsbygningen koster det sammen som at låse sig selv ude fra hjemmesider, men beløbet vil variere, baseret på antallet af låse, du skal åbnes, og niveauet af kompleksitet involveret.

Når du beskæftiger dig med hvilken som helt låsesmed eller billig låsesmed Gentofte,  er det en god idé at have et åbent sind. Priserne er næppe nogensinde fast, på grund af de mange faktorer, der bestemmer de samlede omkostninger. Husk dette, når de forsøger at afgøre, hvor meget du vil betale for en akut låsesmed Gentofte. 

Ring os nu for at bestille en hurtig låsesmed Gentofte

Ring til vores Låsesmed Gentofte of få bestilt hjælp hurtigt muligt til sin adresse eller bestil en tid som passer dig. Vores låsesmed Gentofte er i hvert fald altid klar på at hjælpe i enhver låsesmed Gentofte situation. Alt du behøver at gøre er at ringe til os på Tlf. 

2 reaktioner

 1. Hej,

  Jeg har låst inde mine nøgler i min bil og har brug for hjælp af en låsesmed til bil. Det er i Gentofte. Åbner jeres låsesmed Gentofte også biler?

  Lion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Låsesmed til cykel hos Låsesmed Gentofte

Betingelser ved prisgaranti hos lasesmed.dk;

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Bor du i en anden bydel? Find din lokale bydel her og få lokal relevant info fra låsesmed.dk

2 reaktioner

 1. Hej,

  Jeg har låst inde mine nøgler i min bil og har brug for hjælp af en låsesmed til bil. Det er i Gentofte. Åbner jeres låsesmed Gentofte også biler?

  Lion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *