Låsesmed Brønshøj

Ankomst under 30 minutter

Vi er din låsesmed i Brønshøj, her finder du hurtig og billig lokal låseservice i København og i din lokale bydel. Har du brug for en akut låsesmed Brønshøj? Kontakt os nu, vi tilbyder autoriseret døgnvagt låseservice. 

Låsesmed Brønshøj til både borgere og erhverv

Låsesmed Brønshøj til både borgere og erhverv

Låsesmed.dk viderestiller dig til den låsesmed Brønshøj som du har brug for og det gælder alle grupper i vores samfund. Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du er en privatperson som har tabt sine nøgler eller er en iværksætter som ønsker komplet nyt låsesystem. 

Ydelser Låsesmed Brønshøj

Alt av låsesmed Brønshøj lokalt og sikkert

Betingelser prisgaranti hos lasesmed.dk 

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Erfaren og kompetent låsesmed i Brønshøj

Når du ringer til vores låsesmed Brønshøj, kommer du hurtig mærke at den lange erfaring har sat sine spor på vores viden indenfor branchen. Låsesmed Brønshøj kan hjælpe dig med både store og små opgaver indenfor låse, alarm, sikring og meget mere her er nogle ydelser; 

 • Oplukning af pengeskabe
 • Låsemontering
 • Kodelåse
 • Alarm
 • Lås med kode
 • Reparation af låse
 • Montering af lås
 • Omkodning af låse
 • Oplukning af låse
 • Autolåsesmed
 • Overvågning
 • Servicelåsesmed til foreninger
 • Låsesystemer
 • Låsesmed til cykel
 

Du kan indhente en pris gratis på låseservice i Brønshøj via vores kontaktformular. hvor vores låsesmed Brønshøj tilbage til dig med en pris eller kontakter dig for flere oplysninger. 

Tabt din nøgle i Brønshøj og brug for en låsesmed?

Hvis du har mistet eller tabt dine nøgler, så søger du nok efter en lokal låsesmed i Brønshøj, hvis du bor i Brønshøj. Vi kan altid hjælpe dag som nat, fordi at det er sjældent planlagt at miste sine nøgler. Ring til os nu hvis du står i den uheldige situation. Her er vores Låsesmed Brønshøj tjekliste, hvad du kan gøre hvis du tabt dine nøgler:

 • Se godt efter overalt, og når det er færdigt: kig igen (ofte er det i tøj eller i en taske).
 • Hvis du opdager, at der virkelig mangler en lejlighedsnøgle, og du ikke er hjemme: kom hjem for at sikre boligen. Eller bed en anden om at holde øje med dig, indtil du har tid til at skifte låsen.
 • Giv ejerlejlighedsforeningen besked og spær om muligt nøglen.
 • Anmeld tabet til politiet.
 • Tjek med politiet hittegods og eventuelt lokaltrafik hittegods, hvis nøglerne er gået tabt på offentligt sted.
 • Overvej at mærke dine nøgler med et kodemærke. Det øger i høj grad chancerne for at få en tabt nøgle tilbage.
 

Tabte nøgler i de forkerte hænder kan give store problemer. I værste fald kan det føre til, at nogen kommer ind og tømmer din lejlighed, når der ikke er nogen hjemme. Det vigtigste råd fra vores låsesmed Brønshøj er derfor altid at skifte låse, når du flytter i ny bolig.

– Du kan aldrig være sikker på, om personen, der boede der før, har givet dig alle nøglerne. Og en ny lås er en lille omkostning i sammenhængen, hvis man har købt en lejlighed til en eller to mio.

Hvis du selv skulle miste en nøgle, er det et spørgsmål om at lave en risikovurdering, kontakt os gerne for rådgivning. 

Afspil video om Projekt hos låsesmed.dk i Ørestaden

En låsesmed i Brønshøj du altid kan stole på

Vi er din lokale låsesmed i Brønshøj med lang erfaring og mange tilfredse kunder i ryggen. Som autoriseret låsesmed Brønshøj udfører vi låseskift, ny installationer og montering af alle typer låse for både private og virksomheder. Vores lange erfaring indenfor låse og sikring gør, at du kan føle dig tryg, når du hyrer os. Vores medarbejdere er kompetente og kan løse alle former for problemer relateret til låse, nøgler og døre.

Ved akutte sager er vi allerede på stedet inden for 20 minutter. Almindelige tjenester, vi udfører, er at åbne ødelagte låse i villaer, lejligheder, pengeskabe og biler, eller hvis dine nøgler bliver væk.

Låseservice udføres med mindst mulig skade. I mange tilfælde åbner vi helt uden at forårsage skade på din lås.

Vores låsesmede i Brønshøj har den uddannelse og faglige erfaring, der kræves for at kunne tilbyde en god service. Personalet er certificeret og legitimeret efter alle branchens retningslinjer. Når du hyrer os, får du den samme professionelle service uanset hvem der kommer ud på stedet, uanset tidspunkt på dagen.

Hvad koster låsesmed Brønshøj?

Prisen for en låsesmed i Brønshøj afhænger af en række forskellige faktorer. Jo længere afstanden er, jo højere er omkostningerne ved rundrejser. Uanset afstand og opgavens omfang, har vi konkurrencedygtige priser og hjælper dig hurtigt. Hvis låsen er i stykker, skal vi muligvis reparere låsen og derefter montere låsen i en prisklasse, der passer dig lige på stedet.

Vi aftaler en pris inden opgaven og holder hvad vi lover. Du modtager et prisforslag i god tid. Først når du har godkendt prisen, går vores medarbejdere i gang med arbejdet. Fast pris på vores mest almindelige opgaver er en sikkerhed for dig som kunde.

Kontakt os for et gratis tilbud direkte på telefon eller send en forespørgsel ved mindre presserende problemer. Vi vender så tilbage med et omkostningsforslag inden for 24 timer, men normalt meget hurtigere end det.

Young woman looking for key from her car in the bag
Låsesmed Brønshøj tilbyder ny lås (kampagne)

Kasselåse tilbyder ved bestilling af låsesmed pris inkls. montering i Brønshøj

Produkt varenummer: 19

Produkt Brand: Kodeboks 1601

Produkt valuta: DK

Produkt pris: 1295

Pris Gælder til: 2023-09-30

Produkt på lager: https://schema.org/InStock

Redaktørens bedømmelse:
5