Billig Låsesmed Hvidovre

Ankomst ca. 20 minutter

Billig låsesmed Hvidovre til alle som bor i Hvidovre og ved grænsen f.eks. nær Sydhavn, Rødovre, Brøndbyøster og Brøndby. Ved akut bestilling af låseservice på døgnservice og døgnvagt er vores erfarne og autoriserede låsesmede fremme på din adresse i Hvidovre kommune indenfor 20 minutter

Akut Låsesmed Hvidovre, åbner din lås på ingen tid.

Billige låsesmede og høj kvalitet på låseservice i Hvidovre

Ring til vores Låsesmed Hvidovre uanset om du skal bruge hjælp til en stor eller lille låsesmed opgave i Hvidovre og omegn. Vi er glade for at tage os af alle typer af låsesmed. Låsesmed Hvidovre har konkurrence dygtige priser.

Din lokale billige låsesmed Hvidovre

Låsesmed med døgnvagt låseservice i Hvidovre

Oplukning af dør i Hvidovre

Lave priser på kvalitetsbevidst låsesmed Hvidovre

Proaktiv service og høj kvalitet til billig låsesmed pris i Hvidovre. Vi sigter mod at være den bedste og i de fleste tilfælde den billigste låsesmed i Hvidovre. Vi vil gerne være billige uden at gå på kompromiss med kvaliteten. Nogle af de almindeligste ydelser hos os er; 

Låsesmed i Hvidovre til virksomheder, statelige enheder samt private kunder

Låsesmed Hvidovre (2650) er glade for at hjælpe alle former for kunder i området. Vi kører ud når det brænder på og rykker hurtigt ud. Da vi ligger lokalt så tager det ikke mange minutter før låsesmeden der er på arbejde er fremme hvor du er i Hvidovre. Vi har tidligere haft nogle spænende opgaver og kørt for Hovedstadens beredskab osv. 

Selvfølgelig er det ikke en sjov til når uheld sker. Men når de vel sker er det trygt at hvide at hjælp og støtte er til stede indenfor kort tid. Vi har tidligere lukker op døre og skriftet låse ud for både Københavns Kommune og Københavns Polti.

Åbner vi låsen uden skade
88%
TIlfredse kunder
99.5%
Låsesmed Hvidovre kører ud ved en krisesituation i København S
Autolåsesmed til bil
Billig Låsesmed Hvidovre døgnvagt, ankomst ca 20 minutter »

Låsesmed Hvidovre døgnvagt, billige låsesmed priser fra 450kr, Ring nu 77 32 22 22 for akut låsesmed  - Tilbud på serie 600 lås og montering

Product SKU: 15

Product Brand: Låsesmed Hvidovre

Product Currency: Dk

Price Valid Until: 2022-08-27

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Ikke bare en almindelig låsesmed i Hvidovre

Vi er ikke bare et almindelig familie drevet låsesmed firma i Hvidovre der arbejder med låse til døre, vinduer osv.

Vi kan nemlig også hjælpe til med biloplukning 24 timer om døgnet alle dage i ugen. Vores tilknyttede autolåsesmed er en dygtig låsemekaniker til biler og åbner de fleste bilmærke og modeller op. Ring os og spørg om vi kan åbne din bil op der du er. 

Pengeskabe oplukning 

Skal du have hjælp med at åbne et gammel penge eller værdiskabe som du har tabt nøglen til for lang tid siden? Her kan Låsesmed Hvordovre også hjælpe og vi åbner sikkerhedskabe op i hele Storkøbenhavn. Kørsel igår i Hvidovre by del.

Funderer du over om vi kan åbne din svære og udforende låse?? Ring til os nu og din billige låsesmed Hvidovre giver dig et gratis tilbud via mail og telefon. Jo mere vi ved om opgaven så mere præcist tilbud vil vi kunne give dig. Nogle gange er vi så sikre på prisen at du får en fast pris af os!

Klaus
Klaus
Læs mere
Perfekt service, intet at klage over. Skulle have udskiftet nogle gamle låse der bare ikke kunne mere. Denne låsesmed Hellerup fixe det hele til en rimelig pris. Flink låsesmed
Ervin
Ervin
Læs mere
Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det findes en låsesmed som denne. Superservice fra Låsesmed Østerbro og så god pris super!
Karoline Sjølander
Karoline Sjølander
Læs mere
VIRKELIG god service, kom hurtigt og reddede vores aften. Af hjertet tak ❤️
Daniel Salas
Daniel Salas
Læs mere
Efter en stressede situation, låste mig selv ude lige før arbejde og skulle bruge en låsesmed hurtigt! Ringede til Låsesmed København og fik fat i en flink fyr der kunne lukke mig indenfor på mindre end 20 minutter!
Tidligere
Næste
Låsesmed Hvidovre hjælper dig med enhver låsesmedproblem


Telefon:
(+45) 77 32 22 22
Mail:
Kontakt@lasesmed.dk

Adresse:
Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre

Åbningstider

Ugedag:
man-søn
Åbningstid:
00:00-23:59
Lukketid:
23:59
Dag:
man-søn
Måned:
jan-dec
År:
2021-2023

 

Samlet bedømmelse

Bedømmelse:
Samlet bedømmelse 5
Bedste bedømmelse: 5
Bedste bedømmelse: 5
Værste bedømmelse: 5
Værste bedømmelse: 5
Antal: 16
Antal: 16


Anmeldelse

Anmelder:
Karolina
Dato for anmeldelse:
12.05.2020
Bedømmelse i anmeldelse

Bedømmelse:
5
Bedste bedømmelse:
5
Værste bedømmelse:
5
Anmeldelsens tekst:
Anmeldelse Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det fin…

 

Anmelder:
Lars
Dato for anmeldelse:
19.05.2021
Bedømmelse i anmeldelse

Bedømmelse:
5
Bedste bedømmelse:
5
Værste bedømmelse:
5
Anmeldelsens tekst:
Anmeldelse Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det fin…

Hvilken information behøver du ved behov af låseservice

Hvis du har brug for at ringe til en låsesmed, fordi du er låst ude af huset eller bilen, er der nogle oplysninger, som du bliver nødt til at give låsesmeden i Hvidovre, mens du anmoder om låseservice, og når låsesmeden ankommet på adressen. 

Nogle af disse oplysninger vil variere afhængigt af den specifikke situation, men du bør være parat til i det mindste at tænke over svarene på disse spørgsmål. Her er en oversigt over, hvilke oplysninger låsesmeden vil anmode om, og hvad du skal kigge efter i en låsesmed Hvidovre.

Bevis for ejerskab af ejendom i Hvidovre

Låsesmed Hvidovre er kun i stand til at åbne låse for den ejendom, du ejer. Hvis du forstår, så har låsesmeden behov af noget der kan verificere at du ser den rette ejere, så du burde være forberedt på at have den rigtige dokumentation til rådighed, som du har brug for. 

Et id-kort med foto eller en regning med en adresse, der matcher et andet foto-id kan være nok for nogle låsesmede til at åbne en bolig. Hvis du er lejer, kan det være mere kompliceret, da du måske nødt til at ringe til din udlejer for at få tilladelse til at låse ejendommen og eventuelt udskifte låsen. Hvis du har spørgsmål om, hvad bevis for dokumentation, du får brug for, skal du sørge for at drøfte denne proces med låsesmeden på forhånd.

Info om type lås, så at vores låsesmed Hvidovre kan blive bedst forberedt på opgaven

Når du ringer til låsesmeden, skal du sørge for at nævne den type lås, du skal åbnes. Dette omfatter smarte låse, billåse, dødbolte og hængelåse. Ikke alle låsesmede yde service til alle typer af låse. Du kan spare tid og energi ved at sikre, at den låsesmed, du ringer til, kan yde den service, du har brug for.

Hvad mærke har din lås i Hvidovre? 

Hvis det er muligt, kan du også lade vores låsesmed Hvidovre vide hvilket mærke af lås, som du skal åbnes. Nogle mærker af låse åbner vi med nogle specielle værktøjer, der kan gøre processen endnu nemmere. Hvis vores låsesmed Hvidovre kender til mærket på forhånd, kan vi bringe det korrekte værktøj med os.

Kreativ service hos vores låsesmed Hvidovre

Sørg for at lade din låsesmed vide, om der er alternative indgangspunkter til rådighed for eksempel en bagdør. Det er du måske ikke klar over, men et alternativt indgangspunkt kan måske være nemmere at få adgang til end det første. Selv hvis du ikke er i stand til at få adgang til dit hjem fra en alternativ indgang, er det stadig værd at lade din låsesmed vide. Du ved aldrig, hvilke oplysninger der kan hjælpe.

Er det så at nøglen er knækket i låsen?

Mange mennesker kalder en lokal låsesmed Hvidovre, fordi de er blevet låst ude af deres bil eller hjem. Nogle gange er de låst ude, fordi en nøgle sidder fast. Hvis dette er tilfældet, skal du sørge for at lade din låsesmed vide på telefonen, at du har en nøgle, eller at nøglen sidder fast og så derfor kan du ikke komme indenfor. Det kan være god info for vores låsesmed Hvidovre da det kan være nødvendigt at bringe forskellige værktøjer med. Vi kan selvfølgelig hjælpe uanset hvad problemet er, ring til os nu og få hurtigt hjælp af en dygtig låsesmed i Hvidovre.

Uanset problemet eller omfanget på din opgave så ser vores låsesmed Hvidovre frem til at hjælpe dig godt igennem din opgave. Låsesmed.dk er en familieejet selskab som går op i lokale værdier og leverer altid bedste låseservice til billig låsesmed priser. Ring og nu på telefon: 77 32 22 22 og oplev vores gode service. 

Flere lokale bydele hos låsesmed.dk;