Reparation af lås

Akut oplukning

Skal du bruge en akut reparation af lås? Ring os bestil låsesmed nu, så hjælper indenfor en halvtimes tid i Storkøbenhavn. Er det ikke akut kan du bruge vores indhent tilbud formular. 

RIng til låsesmed Nordvest og så hurtigt hjælp

Billig låsesmed København og omegn. Ring nu og så låsesmed til faste lave priser fra 495 kroner i hele stor København

Hurtig service 24 timer

Låsesmed København Låsereparation

Reparation af lås København

Billig låsereparation København

Vi udfører reparation af låse København og omegn. En defekte lås kan skyldes af flere forskellige anledninger og faktorer. En typisk reparation af lås situation som vores låsesmede møder på arbejde er en nøgle der har knækket i låsen, og derfor stadig fast sidder i låsen og ikke kan pilles ud uden de rette værktøj, i være tilfælde skal låsen bores op og skiftes ud. 

Når låsen er blevet gammel med årene og derfor slidt, er der tit dele inde i cylinderlåsen/låsen der er gået i stykker og knækket, det kan for eksempel være en fjedre der der er blevet slidt op efter tusindvis af nøgledrejninger. Låsesmed København ser også behov af reparation af låse i forbindelse med uheld som et indbrud, her dækker heldigvis oftest en forsikring. Skaderne skylder hærværk fordi at tyven slået på låsen og den er derfor efterfølgende blevet ødelagt, hvilket betyder at man skal have repareret sin lås af en låsesmed.

Reparation af lås ved indbrud

Bliver du ramt af et indbrud,  så er det ofte en masse ting der gået i stykker og blevet ødelagt, når en indbrudstyv forsøger at tvinge sig på sin adgang. Ikke bare låsen uden hvis d er rigtigt uheldig også inde i dit hjem.  Det er ikke blot krænkende uden der også pludseligt en masse ting der skal repareres og købes nyt. Mange vil også gerne opgradere sin sikkerhed efter et indbrud, hvilket er forståeligt, Låsesmed København kan hjælpe her. 

Vi har også samarbejde med tømrere og glarmester der kan hjælpe med nye ruder, nye dør karme. Låsene dem klarer vi. Nogle gange kan dine eksisterende låse repareres efter et indbrud, men som regel skal de udskiftes til nye. Reparation af lås kræver en dygtig og låsesmed. Låsesmed København er vane ved disse typer af opgaver og kan hjælpe dig. Vi kan også hjælpe dig med at tage kontakt til dit forsikringselskab og leverer de rette beviser og dokumenter, som se skal bruge. 

Reparation af lås

Undgå reparation af lås – vedligehold dine låse

Smør cylinderlåsen korrekt undgå nødvendig reparation af lås eller låsereparation af låsesmed.

Går det langsomt at dreje nøglen i hoveddøren? Så er det måske tid til at smøre cylinderlåsen. Det gør du nemt med låsespray eller låseolie.

De fleste tankstationer sælger låsespray eller låseolie, samt den nærmeste låsesmed, du man med fordel bestille os til låseservice, før du skal bruge os til reparation af låsene . Få for vane at smøre låsen med hjælp af os eller selv regelmæssigt. En aldrig vedligehold lås kan i værste fald hænge og forhindre hoveddøren i at åbne og kræver derfor en bestilling af låsesmed, til reparation af lås. 

Smør aldrig politilåsen

Smør ikke tilholderlåsen (politilås). Så kan låsemekanismen blive ødelagt og en låsesmed skal bore i den. Tumlelåsen er låsen, hvor en længere nøgle passer. Sådanne låse sidder også på de fleste garageporte – smør heller ikke de låse.

Sådan smøre du låsen for at undgå reparation af lås

1. Smør cylinderlåsen
Hvis cylinderlåsen i fordøren begynder at gå trægt, så prøv at smøre den. En lås, der ikke har været smurt i lang tid, kan i værste fald hænge, og døren kan ikke åbnes.

2. Smør cylinderlåsen
Spraydåsen eller flasken med låseolie har en tud, som du skubber ind i nøglelåsen. Cylinderen er et par centimeter dyb og hele låsestemplet skal smøres.

3. Smør cylinderlåsen
Den del af dørlåsen, der foldes ud og går ind i dørkarmen, kaldes reglen. Den skal også smøres, ellers kan det gå langsomt med at låse og åbne døren.

4. Smør cylinderlåsen
Tilholderlåsen, også kaldet politilåsen, bør dog ikke smøres. Skrædderlås er den lås, som du åbner og lukker med den længste nøgle. Hvis du smører den lås, kan den knække.

Hvis du alligevel står med en ødelagt lås som kræver en reparation af låse, hvis de skyldes manglede vedligeholdelse eller noget andet, så er du altid velkommen til at kontakte os!