Opsætning og montering af kasselås og priser

Låsesmed København

Ønsker du en ekstra kasselås på din dør? Vi opsætter om monterer kasselåse til både privat og erhverv – se priseksempler

Montering af kasselås og kasselås priser med priseksempler.

Billig låsesmed København og omegn. Ring nu og så låsesmed til faste lave priser fra 495 kroner i hele stor København

Hurtig service 24 timer

Opsætning og montering af kasselås

Kasselås priser montering af Låsesmed Nørrebro.

Hvad er en Kasselås?

En kasselås er en ekstra lås (se billedet med en hvid lås) som sidder udenpå døren, kasselåsen opsættes eller monteres direkte på din dør, til forskel for at være indstukket som de almindelige låse (låsekasse) som vi ser i vores hoveddøre. En kasselås har en vrider placeret på den ene side og en cylinder på den anden.
En kasselås kaldes også tit for smæklås og der er mange danskere der smækket sig ude på grund af denne finurlige smækkelås. Opsætning af kasselåse er en almindelig låsesmed ydelse. 

Montering af kasselås udføres af vores låsesmed og vi monterer kasselåse på alle døre, hvor du enten ønsker bedre og mere sikkerhed, eller ikke har mulighed for at have en almindelig lås monteret.

Hvad er forskellen på en kasselås og en låsekasse?

Vi får tit spørgsmål af kunder om hvad er en kasselås og hvad er en låsekasse? En kasselåse er lås der sidder udenpå døren som ekstra sikkerhed og en låsekasse er den indvendige del på døren i en almindelig lås. Du kan se nogle eksempler på låsekasser her.  Ved en almindelig udskiftning af låse så er de oftest ikke tale om at udskifte hele låsekassen, man skrifter bare ud cylinderne og nøglerne til låsen og låsekassen bevarer man. Ved et eventuelt indbrud så kan låsekassen ikke reddes og så skal låsekassen måske udskiftes.

Montering af kasselås pris

Hvad koster montering af kasselås og kasselås. Hvad koster en kasselås afhænger flere forskellige faktorer og vores låsesmed får tit spørgsmål omkring montering af kasselås priser og priser på kasselås. Hvis du ringer til vores låsesmed i København eller en af vores lokale låsesmede, så vil du kunne få et fast tilbud med de samme på en kasse lås af ham. Du kan også indhente og få en kasselåse pris hvis du udfylder vores formular på vores hjemmeside her

En kasselås koster i indkøb fra 800kr, montering og opsætning kasselås aftales med din lokale låsesmed hos låsesmed.dk.

Se nogle priseksempler kasselås priser:

Billigste kasselås model RUKO, mad falle dvs. smæklås, uden låsecylinder pris: 800 kr.

Mellem pris kasselås model RUKO, en rigle, tvunget låsning, uden låsecylinder pris: 990 kr.

Mere sikker og stærkere kasselås model RUKO, med rigle og låsecylindere på begge sider af døren, uden udvendig lås pris: 1400kr. 

Det hele kan fås i messing eller andet luks til merpris og der til skal tillægges nøglenivaeu. 

Hvor lang tid tager en montering af kasselås eller opsætning af flere kasselåse

Det er svært for en låsesmed at på forhånd sige hvor lang tid en opsætning eller en montering af kasselås tager, de plejer dog at gå relativt hurtigt og tage maksimum en halvtimes tid per lås der skal monteres. Det kan tage længere tid hvis de er tale om en speciel dør, en slidt dør og hvis der er lidt plads for låsesmede at stå og arbejde på.