Døgnvagt Låsesmed med døgnservice 24t

Akut oplukning

Har du smækker dig ude? Ring os bestil låsesmed døgnvagt nu, så hjælp indenfor en halvtime i Storkøbenhavn

RIng til låsesmed Nordvest og så hurtigt hjælp

Billig låsesmed København og omegn. Ring nu og få låsesmed døgnvagt til faste lave priser fra 495 kroner i hele stor København

Hurtig service 24 timer

Låsesmed Døgnvagt København

Døgnservice låsesmed og Døgnvagt Låsesmed København som kører 24 timer i døgnet

Hvad koster en døgnservice og døgnvagt låsesmed?

Vi prioriterer gennemskuelig prissætning på låsesmed døgnvagt i København. Derfor er vores tilbud og priser altid inklusiv moms, udkørsel og udførelse ved autoriseret låsesmed.
By Del Låsesmed København er indbrudssikring og låseservice af enhver låsecylinder til markedets bedste priser! Når du ringet til os for at bestille låsesmed husk at spørge om en fast pris, hvis du vil vide priser på forhånd. Vores prissætning ser sådan her ud på døgnservice låsesmed Købehavn i bydelene så som Nørrebro, Amager, Nordvest, Gentofte m.fl;

Udrykning i dagstimerne; Fra 445 kroner

Udrykning i aftentimerne; Fra 795 kroner

Udrykning i weekenden; Fra 795 kroner

Medlem af Tekniq

Vi går op i at både kunder og og kollegaer trives hos os. For at vores medarbejder skal arbejde under de bedste villekor så tilbyder vi pension og overtidstillæg og så videre. For at sørge for at vi arbejder efter gode vilkår så er vi medlem af Tekniq som er en arbejdsgiverforening for installatører.

Obs. Ved akutte ærinder modtager vi kun kontant betaling samt bankoverførsel. Vi ønsker at tilbyde den billigste låseservice i København og har derfor valgt at ikke bruge omkostningseffektive løsninger som f.eks. MobilePay. 

Almindelige spørgsmål til døgnvagt låsesmeden

Hvad kan en Døgnvagt låsesmed hjælpe mig med?

En døgnvagt låsesmed kan hjælpe med alt der er låsesmed relateret her og nu, dvs. akut. Øverst på listen over døgnvagt låsesmed ydelser er, at hjælpe dig når du er låst dig ude – måske glemmer du at få med dig dine nøgler når du forlader dit hjem og du har smække lås, se døren låses automatisk. 

Eller måske har du tabt dem og derfor af naturlige årsager, ikke har adgang til nøglerne mere. Uanset årsag, hvis du ikke har dine nøgler og ikke kan komme ind i dit hjem eller i dine lokaler, så kan en døgnvagt låsesmed med sine specielle værktøj få adgang til din bygning igen. 

Hvis din lås er beskadiget eller ikke fungerer mere, så kan også en døgnvagt låsesmed hjælpe dig med at komme ind i bygningen igen. Undertiden kan låsen muligvis bare repareres, men hvis der er behov for at udskifte låsen, fordi den er forbi reparation, er dette også en del af en døgnvagt låsesmeds ydelser. 

Låsesmede som os tilbyder ofte yderligere tjenester såsom omkodning af låse, opgradering af låse og tilføjelse af ekstra låse til din dør osv.

Hvad tælles som en døgnvagt låsesmed ydelse?

Når vi som låsesmed siger, at vi tilbyder en døgnvagt låsesmed ydelse, så betyder det, at de at vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Dette inkluderer også lørdage og søndage, helligdage og andre tidspunkter hvor de fleste holder fri. Så det betyder, at hvis du oplever nogle af disse problemer midt om natten eller de tidlige timer, er det okay at ringe til en låsesmed med døgnvagt ligesom os. 

Skifter døgnvagt låsesmeden låsene ud, efter et indbrud?

Døgnvagt låsesmeden kører ud for at hjælpe dig efter et indbrud eller et forsøg på indbrud. I disse situationer er låse ofte ikke beskadiget, men du føler dig måske nervøs eller utilpas. Ved at skifte låsene eller endda tilføje nye kan dette hjælpe med at  du føler dig tryggere i hjemmet.

Hvis der har været tegn på beskadigelse eller manipulation med låsen, vil politiet ofte anbefale, at du får skiftet låsen. Beskadigede låse fungerer sjældent korrekt, og du vil ikke lade dit hjem være sårbart, især hvis du ikke ønsker at blive der natten til hændelsen.

Hvor stort område dækker en døgnvagt låsesmed?

Som låsesmed har vi et bestemt område, som vi dækker. For eksempel dækker vi Klampenborg, Hellerup, Østerbro, Amager osv.  Årsagen til at begrænse området er, at vi som døgnvagt låsesmede, vil være på stedet så hurtigt som muligt, vi har låsesmede parate i de fleste bydele i København. 

Vi tilbyder;

Døgnservice Låsesmed Amager
Døgnservice Låsesmed Nørrebro
Døgnservice Låsesmed Hellerup
Døgnservice Låsesmed Østerbro
Døgnservice Låsesmed Frederiksberg
Døgnservice Låsesmed Vesterbro. m.fl. 

Har du behov for en låsesmed på døgnvagt akut?

Læs vores tips om hvad du kan gøre før du ringer til os. Hvis de ikke virker, vent ikke længere med at kontakte en låsesmed døgnvagt, ring og få et tilbud på din døgnvagt låsesmed opgave nu på telefon;

Er du usikker på om du har brug for en låsesmed døgnvagt?

Det kan også være nogle ting som gør at du er i tvivl, om du virkelig har brug for en låsesmed døgnvagt. F.eks. hvis du selv kan låse sig indenfor igen.

Inden du ringer til vores låsesmed døgnvagt, så er det en god idé at tjekke med venner, familie osv. hvis du eventuelt lagt en ekstra nøgle hos dem.

Hvis du bor på 1. sal i stuen eller i et hus, tjek dine vinduer samt eventuelle terrassedøre. Måske er du heldig og at noget af dørene eller vinduerne står ulåste.

Når du har gjort dette og der ingen mulighed er at komme indenfor; ring vores låsesmed døgnvagt.