Nye låse København

Låsesmed København

Ønsker du nye låse til din dør eller til dine vinduer? Vores låsesmed København og omegn kører ud i alle bydele

RIng til låsesmed Nordvest og så hurtigt hjælp

Billig låsesmed København og omegn. Ring nu og så låsesmed til faste lave priser fra 495 kroner i hele stor København

Hurtig service 24 timer

Låsesmed København Nye låse

Nye låse København, vi forhandler de bedste og største leverandører på markedet fx Assa Abloy

Nye låse København til alle typer af lokaler


Låsesmed København udfører låseservice, installation, udskiftning og vedligeholdelse af alle typer låse og systemlåse i alle typer af lokaler og områder i Storkeøbenhavn. Det kan handle om alt fra udskiftning af lås og tilføjelse til ældre låsesystemer til komplette låsereparationer i forbindelse med nybygning eller en renovering. Låsesmed København er et moderne låsesmedfirma, der udfører låsesmeds arbejde i hele Storkøbenhavn. 


Den traditionelle grundlæggende beskyttelse i en indbrudssikker ejendom er stadig mekaniske låsesystemer og nøgler i metal. Disse forekommer både som fristående låse og i mere komplekse låsesystemer og kan også kombineres med moderne elektroniske sikkerhedsprodukter og applikations baserede adgangskontrolsystemer. Låsesmed København har solid erfaring i rygraden og høj kompetence indenfor alle disse områder. Vi har også et bredt produktregister og samarbejdsaftaler med alle markedsledende mærker inden for låse og sikkerhed. Vi kan således altid tilbyde den bedste og sikreste løsning til dine specifikke behov. 

Elektriske låsesystemer ved Låsesmed København


I dag bliver det mere almindeligt med forskellige former for elektriske låsesystemer. Disse findes også i mange forskellige varianter og kan bruges både som et supplement til en helt mekaniske lås de fleste af os har i vores døre idag, eller så kan de bruges som en direkte erstatning. Disse låse kan styres med strøm, og de kan derfor inkluderes i mere avancerede adgangskontrolsystemer med kodelåse, kortlæsere osv.

Kombinationslåse med kode

Kodelås er en moderne og relativt enkel løsning. Du undgår her mistede nøgler og tidskrævende nøglestyring. Låsesmed København kan foretage en hurtig og nem installation, der er let at vedligeholde. Den mest kendte kodelås idag er Yale Doorman.

Mekaniske låsesystemer monteres af Låsesmed København


En låses cylinder i hverdagens talelåskasse kan være en tumblerlås eller en modullås til cylinder. Låsesmed København installerer, sælger, reparerer og servicere kasselåse og låsecylindre til både indvendige og udvendige døre. Skal du skifte lås på en sikkerhedsdør? Vores låsesmede København skifter dagligt låsehuse til nutidens moderne sikkerhedsdøre i hele Storkøbenhavn. Vores  låse kan også genopbygge eksisterende låsehuse og fremstille nye nøgler, eller vi kan bygge et låsehus efter en allerede eksisterende nøgle.
I mange ældre egenskaber forbliver de originale skabe stadig i indvendige døre. I de fleste tilfælde kan disse gendannes, og dette er ofte en bedre mulighed end at udskifte dem med moderne modstykker, da nutidens låsetasker ofte fremstilles i forskellige dimensioner.

Europæiske højsikkerhedslås tilbydes


Det bliver mere almindeligt med sikkerhedsdøre udstyret med høje sikkerheds låse fra markedsledende internationale producenter. Låsesmed København er en autoriseret installatørvirksomhed og servicestation for alle de mest almindelige mærker i Europa.

Vi arbejder regelmæssigt med låse og beslag fra Ruko, Solar, AO osv.