Omkodning af lås

Akut oplukning

Har du smækker dig ude? Ring os bestil låsesmed nu, så hjlp indenfor en halvtime i Storkøbenhavn

RIng til låsesmed Nordvest og så hurtigt hjælp

Billig låsesmed København og omegn. Ring nu og så låsesmed til faste lave priser fra 495 kroner i hele stor København

Hurtig service 24 timer

Låsesmed København

Låsesmed Frederiksberg, med døgnservice i Frb rykker ud til kunder i området akut, omkodning af lås

Omlægning og omkodning af lås København


Har du brug for omkodning af lås? Så står vores låsesmede parat til at hjælpe dig i alle Københavns  bydele. Vores låsesmede udfører alle opgaver indenfor omkodning af låse og arbejder også med alle varianter af låsecylindre, heriblandt mekaniske låse, hængelåse, terraselåse og trepunktslåse.

Udfyld formularen på kontakt vores side, under “indhent tilbud” i menuen så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Den mest effektive måde af komme i kontakt med os i forhold til em omstilling og omkodning af lås er at ringe til os på +45 77 32 22 22

Få samme nøgle til alle dine låse 

Ønsker du at både dit hjem, din postkassen, skuren, skal kunne bruges med samme nøgle, så kan vi være behjælpelige med at løse det. Nøglebundet du går med hver dag bliver hurtigt mindre, så det siger sig selv at det er det er mere praktisk at have i lommen. Du slipper på samtid at stå og rode med alle dine nøgler, når du skal låse op for at finde den rette nøgle. Det er selvfølgelig mange fordele, specielt på de våde og kolde dage her Danmark når man vil hurtigt tømme sin postkasse og komme indenfor. 

By Del Låsesmed København klarer vi alt indenfor effektiv omkodning af lås og låseservice til både private og erhvervskunder. Vores mål er at altid yde den bedste og hurtigste låsesmed service døgnet rundt til vores altid konkurrencedygtige billige låsesmed priser.