Billig Låsesmed København

Ankomst 25 minutter i Kbh

Billig låsesmed København til både privat og erhverv, vi tilbyder alt i låseservice i hele Storkøbenhavn

Låsesmed København kører som døgnservice låsesmed i alle bydele i København!

Billig låsesmed København

Velkommen til Låsesmed København, vi er en servicevirksomhed, der leverer forskellige sikkerheds løsninger inden for låse, alarmer, overvågning og adgangskontrolsystemer. Vi er specialiserede i alt inden for låse til hjem og sikkerhedsystemer.
Din lokale låsesmed København

Låseservice København

Låsesmed København til billig låsesmed i din bydel.

Billig låsesmed København 24 timer

Mistet husnøglerne? Smækker dig ude?
Låsesmed København kan komme ud med kort varsel og hjælpe dig med at komme ind, mens vi straks skifter din lås. så du kan føle dig sikker.

Smækket dug ude fra bilen? Tabt din cykelnøgle? Intet problem, vi viderestiller dig til din lokale låsesmed København og kan komme ind i næsten alle biler uden at gøre skade.  Søger du øjeblikkelig hjælp låsesmed København?
Ring til vores nødnummer på: +45 77 32 22 22

Hvis du leder efter en seriøst og  billig låsesmed med gode værdier har du kommer ret. Vi er autoriserede hos Sikkerhedstyrelsen (Cvr 40323279) og er medlem af Tekniq

Låsesystemer og nye låse

Baseret på dine behov så skræddersyer Låsesmed København låsesystemer, der passer til dig. Det vigtige er, at du har et låsesystem, der opfylder dine ønsker og dit sikkerhedsniveau, er brugervenligt og har mulighed for udvidelse og forandring hvis de behøves. Låsesmedene i København samarbejder med nogle af de største producenter på det skandinaviske marked. Dette gælder både mekaniske og elektroniske låsesystemer.

Låsesmed København arbejder med dørlukkere og dørpumpe

Automatiske dørlukkere og dørpumpe til porte og handicaptilpasning forbundet til alt fra enkle kodelåse til adgangskontrolsystemer.
Låsesmed København arbejder med det hele. 

Nøgle kopiering hos Låsesmed København

Med vores moderne maskiner kan vi fremstille nøgler til biler, både, cykler, skabe og meget mere. Hvis din nøgle er eller meget slidt, sørger vi for at fremstille en ny  nøgle til dig, der fuldt ud svarer til originalen. Hvis du kun har en nøglekode, kan vi bruge vores computersystem til at få slibehøjder og dermed fremstille en ny nøgle til dig. Ring til os så kommer vi ud og hjælper med at fremstille ny nøgle. 

 

Går en almindelig oplukning
88%
TIlfredse kunder
99.5%
Låsesmed København
Afspil video

Investere i din sikkerhed - Hos Låsesmed København

Låst ude af boligen? Her er Låsesmed København tips på hvad du skal gøre

 1. Se om du kan finde en ulåst dør, port eller vinduer

Gå rundt dit hus eller og tjek alla eventuelle badgøre og vinduer. Hvem ved! Måske har du været heldig nok og ved et uheld efterladt en anden dør åben og ved dette tilfælde vil redde din dag.

Vores låsesmed København vi aldrig anbefale vores kunder hoppe over porte og hegn, men hvis du alligevel vælger at gøre det, skal du lave dette med stor forsigtighed for at forhindre at komme til skade. Mens du tjekker for åbne døre, kan du også kontrollere, om der er åbne vinduer. Hvis du finder et åbent vindue, er det vigtigt at du føler dig hundrede procent komfortabel med at selv kravle ind. 

Ødelæg ikke vindue bare for at komme ind dette vil sandsynligvis koste mere i det lange løb hvis man samlinger med prisen på en låsesmed i København. 

Det kan komme som en overraskelse, men vi har flere gange oplevet at nogen glemt at prøve at; åbne garagen for at få adgang til huset, døren der fører til indersiden, så tjek din garagedør før du ringer og bestiller låsesmed København. 

2. Hør om der er nogen der har ekstra nøgle

Tænk på alle de du kender, der eventuelt kan have en ekstra nøgle til dit hjem, hør med dine forældre, søskende, naboer, babysitter eller venner. Prøv at ringe til dem for at se, om de er i nærheden. Hvis de ikke er, og du har prøvet alle de ovennævnte, kan det være tid til at ringe til en lokal låsesmed København.

3.Ring til din lokale låsesmed i København

Hvis du ikke allerede har kontakt til en pålidelig låsesmed København, så anbefaler vi stærkt at du laver lidt undersøgelser. Vi forstår, at du måske har andre ting der også er vigtige at tage stilling til. Men i en akut situation er er du meget glad for at du har foretaget dig denne form for undersøgelse. 

Uanset situation, så er i hvert fald altid velkommen til at ringe til vores låsesmed København, 24 timer i døgnet er vi autoriserede og forsikrede låsesmede, der betjener områder som Amager, Frederiksberg, Vesterbro, Hellerup, Nørrebro mfl.. samt omkringliggende områder. Og det bedste er – vi er på arbejde 365 dage om året! Vores 24/7 fleksible låsesmed ydelser sikrer, at du er i stand til at komme ind i sikkerheden i dit hjem på ingen tid. Ring til os nu, hvis du har behov af en akut låsesmed i København!

Investere i din sikkerhed - Hos Låsesmed København

Foretag en investering i din sikkerhed – det er garanteret at betale sig i det lange løb..

Låsesmed København kan levere komplette løsninger, der fungerer pålideligt og sikkert. Dette ved at kombinere alarmer, overvågning og adgangskontrol, så skaber du et sikkert miljø, der bestemt holder uønskede gæster væk. Sammen finder Låsesmed København et alternativ, der passer til dig.

Indbrudssikring og høj sikkerhed

Sammen med vores partners kan vi tilbyde alle slags alarmer, også den som du håndterer selv, og dem, der er forbundet til en alarmcentral. 

Når du har brug for en komplet løsning med adgangskontrolsystemer, låse, alarmer og overvågning, hjælper vi dig med at udvikle den rigtige løsning sammen med dig. Du får en kontaktperson, der har et overblik over din sikkerheds løsning, og alle låsesystemer er integreret, så du kan åbne døre og alarm med det samme adgangskort.
Kontakt os for mere info

Adgangskontrol hos Låsesmed København 

Med et adgangskontrolsystem så sikrer du, at ingen uvelkomne personer kommer ind i dine lokaler. Det øger den generelle sikkerhed. I samråd med dig når vi det omfang, der passer til de lokaler, hvor du har din virksomhed.

Låsesmedene København kan levere alle størrelser af adgangskontrolsystemer. Alt fra en simpel dør med en trådløs kortlæser til en hel ejendom med motorlås, dørautomation og overvågning på hver dør med kontrol fra en computer eller mobilapp.

Låsesmed København – En låsesmed med TVO- eksamen 

Overvågning er tilgængelig i forskellige modeller til alle forskellige behov. Alt fra det enkelt trådløse kamera, der er tilsluttet mobilen til systemer til ejendomme og butikker med 4-100 kameraer med optagelse på en server og en og med flere visningsteder.

Noget, der idag er meget værdisat for industrier og andre ejendomme med store områder indendørs og udendørs, er at forbinde kameraerne til alarmcentret. Billeder fra kameraerne sendes kontinuerligt til alarmcentret, og så snart en bevægelse registreres i det overvågede område, går en operatør ind og kontrollerer nøjagtigt, hvad der er sket.

 På denne måde dækker du store områder på en effektiv måde og behøver kun at sende vagter eller politi ud, når der er sket en reel indtrængen. Skal du bruge en låsesmed døgnvagt akut ring nu så her vi hos dig indenfor 30 minutter i Storkøbenhavn. 

Låsesmed København installerer overvågning

Ofte stillede spørgsmål til Låsesmed.dk – Billig låsesmed København

Hvor hurtigt kan Billig Låsesmed København være fremme på adressen hvor jeg bor?

Indenfor 20 minutter, de fleste steder i København, så kan vores låsesmed være fremme hvor du er

Hvad koster Billig Låsesmed København?

Vi er en billig låsesmed København, vores priser er meget rimelige overfor både kunder og ansatte, ring os nu og få et godt tilbud på tel: 77 32 22 22

Kan jeg få indbrudssikring ved Billig Låsesmed København?

Ja, vi tilbyder billig indbrudssikring i København, ekstra kasselåse og meget mere.

Jeg har knækket en nøgle i låsen kan i hjælpe?

Selvfølgelig, vi kan hjælpe både akut og på tidsbestilling.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Kontant, bankoverførsel eller faktura, alt efter aftale med låsesmeden.