Billig Låsesmed Frederiksberg

Ankomst 15 minutter

Billig låsesmed Frederiksberg, lave priser og faste tilbud ring og bestil for hurtig og effektiv låsesmed Frederiksberg nu;

Låsesmed Frederiksberg, er en lokal låsesmed på Frb til både privat og erhverv med døgnvagt

Billig låsesmed Frb og omegn

Låsesmed Frederiksberg består at dygtige og effektive låsesmede. Vi tilbyder billige låsesmed Frederiksberg, faste lave priser, ring og spørg om pris. 

Din lokale låsesmed Frb

Låseservice Frb og omegn.

Låsesmed Frederiksberg og Amager samt låsesmed København kører til privat og erhverv i hele hovedstaden

Betingelser ved prisgaranti hos lasesmed.dk;

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Om vores Låsesmed Frederiksberg

Forretningside: Vi leverer sikkerhed på en personlig og professionel måde. Vores låsesmed kunder på Frederiksberg skal være alt fra den enkelte privatperson, til den store virksomhed på Frederiksberg og det omkringliggende område.

Med mange år i låsesmeds branchen på Frederiksberg og et stort interesse efter ny teknologi, har vi den viden og erfaring, der giver os mulighed for at sikkert at udvikle den bedste sikkerhedsløsning til dig på Frb. Vores Låsesmed Frederiksberg tilbyder bland andet;

 • Nøglekopiering
 • Låse til det private hjem
 • Mekaniske låsesystemer
 • Elektronisk adgangskontrol
 • Port telefoni
 • Dørautomatik
 • Bookningssystem
 • Udskiftning af låse
 • Sikkerhed skabe
 • Sikkerhedsdøre
 • Gitre
 

Vi tilbyder kort fortalt det meste indenfor låsesmed, selvom måske din ydelse som du søger hjælp til findes med i vores liste ovenfor. Tøv ikke med at ringe til os og gå en billig låsesmed Frederiksberg med lang erfaring til at hjælpe dig! Bor du på grænsen til Nørrebro så læs om Låsesmed Nørrebro her. 

Få hjælp af Låsesmed Frederiksberg i dag

Låsesmed Frederiksberg kan hjælpe med at finde den rigtige og absolut bedste løsning til dit hjem eller dit kontor. Hvad du skal huske på, når du planerer og investerer sikkerheden i dit hjem, er at få en god kombination af sikkerhed og bekvemmelighed. Samt ikke mindst en lang og holdbar løsning. 

Vi er glade for at møde om i dit hjem og foretage en personlig vurdering og give tips til, hvordan en den bedste løsning ville kunne se ud ved dig. En sådan inspektion er altid gratis af få hos Låsesmed Frederiksberg.

I vores værksted kan du få hjælp til de fleste af dine idéer, såvel som hjælp til udskiftning af lås, reparation af lås, nøglekopiering og låsereparationer.

Ank. 20 min Frb
af alle tilfælde 88%
TIlfredse kunder
på Frederiksberg 99.5%
Låsesmed Frb til privat og erhverv, alt i låsesmed til alle der bor på Frederiksberg
Kasselås ruko
Låsesmed Frederiksberg, Billig Døgnvagt | Ank. ca. 15 min »»

BILLIG LÅSESMED FREDERIKSBERG ✅ Låsesmed priser FRB fra 445kr, ring nu 77 32 22 22 » Alt i låsesmed på døgnvagt 24 timer

Service Type: Låsesmed Frederiksberg lokal

Låsesmed Frederiksberg; Gratis tilbud og billige låsesmed priser Frb

Låsesmed Frederiksberg tilbyder komplette løsninger til din virksomhed med hensyn til forsikring selskabernes krav og din virksomheds sikkerhed.

I dag stilles der mange krav til din virksomhed fra både forsikringsselskaber, brandmyndigheden osv. Afhængigt af den type forretning som du udfører.

Vores låsesmede Frederiksberg har flere løsninger, der gør det muligt for dig at opfylde kravene til sikkerhed, evakuering og tilgængelighed, som i mange tilfælde kræves af dig i dine forretnings lokaler.

Billig Låsesmed Frederiksberg er glade for at besøge din virksomhed ved personligt fremmøde, og efterfølgende foretage en inspektion og give tips til dig, hvordan den bedste og effektiveste løsning ville se ud til dine lokaler.

En sådan inspektion kaldes tit for sikkerhedstjek i branchen, efter at du har fået et udført sikkerhedstjek og der er nogle tiltag som vi kan udføre for din virksomhed, så vil du få et tilbud af vores låsesmed Frederiksberg.

God at vide om Frederiksberg Kommune; Hvis du bor på Frederiksberg så er du en del af en selvstændig kommune placeret midt i Hovedstaden (København).

I 2016 boede der alt 104.481 indbyggere på Frederiksberg, der tilsammen bredte sig udover et areal på 8,7 kvadratkilometer, hvilket gør Frederiksberg til den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksbergs højeste punkt er cirka 30 meter over jorden og ligger på Frederiksberg Bakke i Søndermarken.


Frederiksberg rummer også store, grønne områder som Søndermarken og Frederiksberg Have foruden en række uddannelsesinstitutioner som for eksempel Copenhagen Business School (CBS), TEC, Københavns Universitet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Kilde: Frederiksberg kommune

Diego
Diego
Læs mere
Bedste og billigste låsesmed Frederiksberg, jeg er ikke i tvivl. Ringe til to låsesmede der kostede næsten dobbelt så meget.. Selvom de ikke var dyre så gik det hurtigt og smertefrit at komme indenfor.
Ervin
Ervin
Læs mere
Super fantastisk service! For hver nøgle der kommer væk burde det findes en låsesmed som denne. Superservice fra Låsesmed Østerbro og så god pris super!
Karoline Sjølander
Karoline Sjølander
Læs mere
VIRKELIG god service, kom hurtigt og reddede vores aften. Af hjertet tak ❤️
Daniel Salas
Daniel Salas
Læs mere
Efter en stressede situation, låste mig selv ude lige før arbejde og skulle bruge en låsesmed hurtigt! Ringede til Låsesmed København og fik fat i en flink fyr der kunne lukke mig indenfor på mindre end 20 minutter!
Tidligere
Næste

Låsesmed Frederiksberg erhverv 

Vores låsesmed Frederiksberg ikke begrænset til visse typer af kunder, vi udfører opgaver til både det private og erhverv. Vi beskæftiger os nemlig med alle former for erhvervs låsesmed opgaver på Frederiksberg. 

Uanset om nøglerne er gået tabt for en medarbejder eller dig dig, og du har brug for os for at låse op døren eller sætte nye låse på dine døre, skal du kigge lokalt efter Låsesmed Frederiksberg for at få adgang til alle låsesmed løsninger til billige låsesmed priser.

Låsesmed Frb ydelser inkluderer;

 • 24-timers døgnvagt billig låsesmed Frederiksberg
 • Oplåsning af døre
 • Omkodning/omlægning af lås
 • Låsereparationer og udskiftning af låse
 • Nøgler udskiftning

Har du også brug for en elektriker på Frederiksberg, så samarbejder vi med Frederiksberg Elektriker, en elektriker Frederiksberg

Derfor har du brug for en lokal og dygtig Låsesmed Frederiksberg, som virksomhedsejere på Frb

Erhvervs bygninger, inklusive kontorer, restauranter og butikker, har forskellige slags låse og døre. En uerfaren låsesmed i København kan ikke hjælpe dig med de mange forskellige låsesmed ydelser som erhverv har behov for. 

Hvis du fx har digitale eller højsikkerhedslås, skal du kigge efter en lokal Låsesmed i nærheden af din virksomhed for at hyre til lokale låsesmeds ydelser. Låsesmed Frederiksberg er udstyret med specialiserede værktøjer og specialister indenfor sikkerhed, der kan låse op lå med høj sikkerhedslås og digitale låse på din virksomheds lokaler. Det samme gælder for udskiftning, montering, installation og reparation af låse til erhvervs bygninger. 

Vores låsesmed Frederiksberg og de professionelle team har den viden og erfaring med erhvervs låse, og de kan effektivt udføre låsesmed arbejdet. Uanset om du har brug for en låsesmed på Frb til udskiftning af låse, installation eller reparation, leverer Låsesmed Frederiksberg tjenester af den højeste kvalitet.

Hyr en billig låsesmed Frederiksberg i dag, til et samarbejde i fremtiden

Vi er en billig låsesmed men vores prioritet er at tilfredsstille dit behov selvom at vi er billige Vi er eksperter og anerkendte låsesmede der kører i hele Storkøbenhavn. Læs mere om os her. Når du ringer til os, kan du forvente intet mindre end det absolut bedste service. Til dagligeligt et vores låsesmede ude og kører på Frederiksberg og vi ved at der findes mange butikker på gader som f.eks. Gamle kongevej og Falconer allé. Som butiksejere eller anden lokaleindehaver kan det være en ekstra tryghed at have gemt et nummer til en god låsesmed på Frederiksberg, hvis der pludseligt dukker op et akut behov af låsesmed Frederiksberg. 

Du er altid velkommen til at gemme vores telefin nummer ; 7732 22 22 og ringe til og i hver akut døgnvagt låsesmed situation. 

Så hvis du står overfor eventuelle problemer med din ejendom, privat eller erhverv så kan du kontakte os nu.  på Tlf;

Bor du i en anden bydel? Find din lokale bydel her og få lokal relevant info fra låsesmed.dk

Skal jeg leje en låsesmed under Coronavirus (COVID-19)?

Ingen af os har undgået at mærke Corona epidemien bagside og forvirringer. Info om Coronavirus, COVID-19 fortsætter med at gøre overskrifter rundt om i verden, og vi er i øjeblikket fået at vide at vi bør blive hjemme og holde social afstand fra andre, her kan det også være svært at vide, om man burde leje tjenester og ydelser og især en låsesmed.

Det er ligegyldigt, hvad tid på året det er, og hvis der er en global krise på vores hænder, nogle gange har du bare brug for en låsesmed.

Du kan for eksempel opleve nogle af følgende situationer:

 •  Låst ude af dit hjem eller virksomhed og har brug for at hjælp af din lokale låsesmed Frederiksberg
 •  Du har været ramt af et indbrud som kræver at låsene i dit hjem skal repareres
 • Du har vigtige værdigenstande og måske arbejdsudstyr, som du gerne vil opbevaret sikkert
 • Dine nøgler er blevet låst inde i din bil, og du har brug for at komme hjem og derfor skal bruge en autolåsesmed Frederiksberg
 • Du ønsker at beskytte din familie og dit hjem

Anbefalinger om social afstand gør de mere nervøst for personer at leje en lokal låsesmed Frederiksberg


Det er blot nogle af grundene til, at du ikke skal være bange for at leje tjenester af en velrenommeret og pålidelig lokal låsesmed, såsom Låsesmed.dk’s Låsesmed Frederiksberg. Vi tager situationen seriøst og har taget disse forestalninger;

 •  Øget hygiejne med grundig håndvask og desinficerende før, efter under hver af vores opgaver
 • Øget rengøring af alt låsesmed udstyr
 • Sikker social afstandtagen for at forhindre spredning af COVID-19

For mere information om, hvordan vi håndterer COVID-19, eller for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, bare giv os et opkald på telefon;

Har du akut behov af en låsesmed På Frederiksberg?

Hvis du sidder fast i en kompliceret situation med låse eller indbrud sikring, og du har brug for en døgnvagt låsesmed med 24 timer service så du ikke lede længere ring til os og få hjælp indenfor få minutter!

Vi er en af de højest respekterede låsesmede i Storkøbenhavn-området, der tilbyder hurtig og effektiv service på Frederiksberg. Vi er en familieejet og drevet virksomhed, der har været servicering som professionel låsesmed i mange år vi er derfor kende for hurtighed og pålidelighed.

Vores 24 timers døgnvagt låsesmed vil altid være i stand til at give dig adgang til dit hjem, bil eller forretning, og vi garanterer service indenfor kort tid.

Når du har brug for en nødsituation låsesmed, er det vigtigt, at du ansætter nogen, du kan stole fuldt ud på. 

Vores store erfaring, og fordelagtige priser giver os en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre inden for vores område på Frederiksberg.

Masser af gratis tips og gode råd fra vores låsesmed på Frederiksberg

Vi tilbyder ikke kun fleksibel, effektiv og billig låseservice af erfarne låsesmede på Frederiksberg. Vi kommer også gerne med gode og gratis råd omkring i indbrudssikring og dine låse. Sikkerhedstjek er for eksempel gratis at få hos os og alt du behøver at gøre er at tage kontakt til os. Låsesmed Frederiksberg sætter nemlig stor ær i at sikre alle beboer på Frederiksberg, så at de kan undgå de værste; et indbrud!

Indbrudssikring kan klares på mange forskellige måder og det er oftest dit budget der bestemmer hvordan vi skal indbrudssikre dit hjem bedst efter dine resurser. Ring til os nu og få hjælp til mere tryghed til en overkommelig pris. Vi hos Låsesmed Frederiksberg glæder os til at høre fra dig!