Mekaniske låsesystemer til boligforeninger, privat og erhverv

Akut oplukning

Låsesystemer til både privat og erhverv samt til boligforeninger, med efterfølgende serviceaftale hvis så ønsker tilbydes

Mekaniske systemlåse og låsesystemer fra Assa, Salto, Yale osv

Mekaniske låsesystemer og elektroniske låse og billig låsesmed København og omegn. Ring nu og så låsesmed til faste lave priser fra 495 kroner i hele stor København

Hurtig service 24 timer

Montering af mekaniske låsesystemer hos Låsesmed.dk i København

Mekaniske låsesystem til boligforing erhverv og privat

Mekaniske låsesystemer – når du ønsker at låse alt med almindelige nøgler

Den traditionelle basisbeskyttelse i en indbrudssikker ejendom er et mekanisk låsesystem. Denne form af systemlåse styres fuldstændig mekanisk med standardnøgler.

Vi tilbyder lovligt kopibeskyttede låsesystemer med beskyttelse mod dyrkning, boring og uautoriseret nøglekopiering.

Nøgler og låsecylindre i mekaniske låsesystemer som Låsesmed DK monterer

Et mekanisk låsesystem er opbygget med et antal låsecylindre med tilhørende nøgler. Mekaniske låsesystemer kan grupperes på flere niveauer, med hovednøgler, gruppe hovednøgler og nøgler, der kun virker i individuelle låsecylindre. På den måde kontrolleres adgangen til en ejendom.

Cylinderlås en del af det mekaniske låsesystem og systemlås

En cylinderlås låses med en nøgle udefra og normalt med en knop indefra. Nøglen påvirker et antal stifter inde i cylinderen, der styrer låsemekanismen.

Hvis en nøgle til en cylinderlås er forsvundet, kan vi udskifte cylinderen for dig. Det er nogle gange enklere og mere omkostningsbesparende i forhold til at udskifte en helt ny cylinder. En omlægning af cylinderen betyder, at vi udskifter stifterne i cylinderen og udskifter de gamle nøgler med nye.

Tilholderlåse mekanisk del af lås

Tilholderlåse bruges ofte som ekstra låse for at opnå en godkendt låseenhed. Den låses op med nøgle, både indefra og udenfor døren. 

Tilholderlåse er ikke inkluderet i et låsesystem. Hver tilholderlåse er unik med unikke nøgler og interagerer ikke med andre nøgler eller låse.

Tilholderlåse kaldes også:

-Yale Lock (opfundet af Linus Yale.)
-Patentlås
-7-tumbler lås (nøglen drejes to omgange)
-9-tumbler lås (nøglen drejes en omgang)
-Politilås
-Nøglehulslås
-To-funktions lås med komfortabel og  låsning

Når du er hjemme, bruger du knappen på indersiden til at låse og låse op. Det kaldes komfortabel boliglåsning og er samtidig den mest flugtsikre mulighed. Hvis det begynder at brænde, er det ikke nødvendigt med en nøgle for at komme ud.

Når du går hjemmefra og låser døren udefra, kan du selv vælge, hvordan du vil låse – derhjemme eller væk fra hjemmet. Ved sikring væk deaktiveres knappen på indersiden. Spøgen med en sikker placering er, at en indbrudstyv, der er brudt ind gennem et vindue, ikke skal kunne åbne hoveddøren indefra. Det er ofte mere kompliceret at transportere stjålne varer gennem en knust rude end gennem hoveddøren. Sikker låsning gør det således svært for tyven at slippe væk.

På mange cylinderlåse er der en knap på låsestolpen. Den person, der sidst forlader hjemmet, skal trykke på denne knap. Så deaktiveres knappen på indersiden, og du har en sikker lås væk. Er du ikke den sidste hjemmefra, bruger du simpelthen ikke knappen.

Eksempler på adgangskontrol i mekaniske låsesystemer

– Alle nøgler virker i cylinderen placeret i hoveddøren.
– I cylinderen, der er placeret i kælderdøren, fungerer lejlighedsnøglerne, der har tilhørende kælderlager, samt servicenøgle og hovednøgle.
– Kun servicenøglen og hovednøglen virker i cylinderen placeret i teknikrummet. 
– I de cylindre, der er placeret i lejlighedsdøre, virker de enkelte lejlighedsnøgler og hovednøgle, hvis det ønskes.
– Ovenstående er kun et illustrativt eksempel på, hvordan et mekanisk låsesystem kan fungere. Vi tilpasser naturligvis din låseløsning ud fra forholdene i din ejendom.

Mekaniske Låsesystemer fra de førende leverandører på markeder i København

Mekaniske og elektroniske låsesystemer fra de bedste brands

Låsesystemer kan hjælpe med at øge sikkerheden i en bygning betydeligt, dette uanset om du planerer at bruge dig at mekaniske eller elektroniske adgangs låsesystemer. Ved at bruge elektroniske adgangskontrol låsesystemer så kan slippe fri for at rode med store nøglebunde hver gang du skal låse op hver enkelt dør. Dette er en god investering for fremtiden mener vi hos Låsesmed København, hvis du beslutter dig for at investere og bruge lidt resurser i et samlet elektronisk låsesystem, så vil én enkelt nøgle eller chip være nok til flere adgange og døre.

Låsesmed København forhandler, køber ind og monterer alle de største brands i Skandinavien, vi har er stort udvalg af de moderne låsesystemer, som er innovative fremtidsikrede låsesystemer, som også øger både din og dine omgivelsers sikkerhed samt komfort i hverdagen. 

Disse er fordelene ved en komplet låsesystem;

  • Du kan åbne dine døre med nemme, smarte og effektive nøglechip eller kort (Som er meget populært indenfor erhverv og kontor)
  •  Fuld overblik, kontrol og styring over hvem der har adgang til hvad og har de forskellige “nøgler”
  • Hurtig spærring og lukning af nøgler til uberettigede personer
  • Umuligt at kopiere kortene, chippen og “nøglerne”
  • Forbind låsesystemet med alarmsystemer, overvågningskamera og diverse sikkerhedskabe og nøgleskabe.
  • Låsesne er dirkefrie og samt er ud af robuste cylindere
  • Historisk, brugerdata over hvornår adgangene er blevet brugt
 

Låsesmed København tilbyder både rådgivning, indkøb samt montering af låsesystemer. Udover dette kan du efterfølgende så billige serviceaftaler ved os. 

Vi fører de største brand på markeder heriblandt;

Ruko
Salto
Medeco
Evva

Lyder det interessant? Kontakt os her for mere info, eller ring 77 32 22 22. Vi glæder os til at høre fra dig!