Låsesmed Nordsjælland

Ankomst under 30 minutter

Låsesmed.dk tilbyder fleksibel låseservice og låsesmed Nordsjælland til både privat og erhverv. Vi kører i bydele som Farum, Hillerød, Helsingør, Lillerød og Virum.  Ring nu for akut låsesmed Nordsjælland. 

Låsesmed Nordsjælland | Billig låsesmed døgnvagt Nordsjælland

Låsesmed Nordsjælland, fleksibel låseservice hurtig udrykning

Nordsjælland er et område med mange flotte villaer og sommerhuse, vores låsesmed Nordsjælland tilbyder både indbrudssikring og er der når skaden allarede er sket. 

Bestil nemt og effektivt låseservice

Det er nemt at hyre vores låsesmed Nordsjælland

Sikring af sommerhus i Nordsjælland

Betingelser prisgaranti hos lasesmed.dk 

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Det er behøver ikke være kompliceret at få fat i en dygtigt erfaren uddannet og autoriseret låsesmed i Nordsjælland. Låsesmed.dk viderestiller dig til din lokale låsesmed Nordsjælland, så at du hurtigt kan få hjælp, det tager nemlig sjælden mere end en time for os at hjælpe vores låse kunder i Nordsjælland.

Få en pris på låse hos vores låsesmed Nordsjælland 

Gennem at ringe til os kan du hurtigt via telefon få en fast pris på ny lås eller på service som en akut oplukning hos vores låsesmede i Hillerød, Helsingør, Hornbæk, Gilleleje, Farum, Virum og Lyngby og omegn. Vi vil gøre det så nemt som muligt for vores kunder og derfor kan du få en fast pris med det samme når du ringer til os. 

Ydelser hos vores Låsesmed Nordsjælland

Faktum er at vi tilbyder det meste af låsesmed og el-service i hele Nordsjælland, vi samarbejder med en erfaren elektriker i Nordsjælland som står for autorisation indenfor el. 

Derfor kan vi klare montering af mere avancerede låsesystemer med ADK og overvågningssystemer af højeste kvalitet. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder i hele Nordsjælland. 

Vores ydelse liste er følgende;

 • Montering af avancerede ADK systemer – Låsesmed.dk Har stor erfaring med adgangskontrol og vores tilknyttede elektrikere står for el autorisationen. 
 • Hjælp til udelåste personer – Indenfor kort tid, så kan vi hjælpe kunder på Nordsjælland med at åbne døre, låse og biler, ring for hurtig låseservice.
 • Låsesystemer fra Ruko – Vi er glade for Ruko låse, ring til vores låsesmed Nordsjælland for montering af moderne Ruko låse.
 • Alarm og AIA – Alarmsystem gør dit hjem op til 70% mere sikkert, det er beviset enligt statistikkerne. 
 • Omkodning af lås – Omkodning af lås Nordsjælland, er en billig måse at se til så at du er den eneste med nøgler til dit nye hjem.
 • Nye lås – Vi monterer alle låse på markedet, Medeco, Evva, Ruko m.fl kontakt os for den låsemodel som du har brug for.
 • Kasselås – Kasselåse er til dig som vil have lidt mere sikkerhed eller har brug for en lås til en lidt tyndere dør.
 • Autolåsesmed Nordsjælland – Brug vores autolåsesmed Nordsjælland til biloplukning, kort ankomsttid. 
 • Nøglekopi – Hvis du skal have mangle nøgler kopieret, så tilbyder vi nøglekopier.
 • Låsereparationer og el reparationer – Reparationer af døre, låse, alarmer og meget mere tilbydes, kontakt os for mere info. 
 

Kunne du ikke finde der du søger på vores liste af ydelse hos vores låsesmed Nordsjælland? Tøv ikke med at kontakt os alligevel! Ovenstående liste er bare en lille del af alt hvad vi tilbyder til dig som bor i Nordsjælland. 

Bemærk at vi på tidspunktet kører en kampagne med ny lås, se til højre. 

 

Afspil video om Sikring af sommerhus i Nordsjælland

Sikring af sommerhus i Nordsjælland

Låsesmed.dk sikrer årligt mange huse i Nordsjælland og det kommer nok ikke bag på noget det de fleste huse er sommerhuse. 

Har du brug for sikring af dit sommerhus i Nordsjælland? Kontakt os, vi tilbyder nemlig et gratis sikkerhedstjek. 

Før du ringer til en låsesmed Nordsjælland, skal du spørge dig selv disse ting

Når du har brug for en låsesmed i Nordsjælland, skal du vælge en professionel låsesmed Nordsjælland, som har den rette erfaring,  for at tilbyde dig den bedste låseservice hver gang. Derfor har vores låsesmed Nordsjælland sammensat en liste med spørgsmål, som du bør stille dig selv og låsesmeden, du indgår en aftale. Hvis en låsesmed ikke kan besvare hvert af disse spørgsmål med et ja, skal du ansætte en anden låsesmed.

1. Er de en certificeret eller autoriseret låsesmed? 

I disse dage er der tusindvis af låsesmede og nøgler på markedet. Certificerede låsesmede har den rette uddannelse og erfaring til at håndtere stort set enhver lås, uanset hvor gammel, hvor ny, hvor enkel eller kompliceret den kan være. Uden en låsesmed uddannelse kan en låsesmed muligvis ikke løse dit problem.

2. Er det en låsesmed Nordsjælland til beboelse, erhverv eller biler?

En låsesmeds ekspertise er vigtig af to grunde. Den ene, jo bredere låsesmedens ekspertise er, desto mere sandsynligt er det, at de vil være i stand til at løse dit særlige problem. Når du finder en god låsesmed i Nordsjælland, vil du blive ved med at bruge denne låsesmed også når de handler om andre områder, f.eks. Autolåsesmed. Det sidste, du vil have, er at skulle starte forfra, når du har et andet problem, der også kræver en låsesmed Nordsjælland.

3. Er de venlige og servicemindede?

Lad os se det i øjnene: hvis du har låst dine nøgler i din bil eller ved et uheld låst dig ude af dit hus, har du nok det ikke så godt. Du skal arbejde med en låsesmed, der hjælper dig med at føle dig bedre til mods, ikke værre. 

4. Er de tilgængelige, når du har som mest brug for en låsesmed i Nordsjælland?

Hvis en låsesmed ikke er en døgnvagt låsesmed Nordsjælland med døgnåbent 24/7, burde du se dig om efter en anden. Du ønsker vælge en, der vil være tilgængelig, hvis du låser dine nøgler i din bil klokken 04.00 eller ikke kan komme ind i dit hus ved middagstid en søndag.

Låsesmed.dk kan tilbyde leve op til alle dine forventninger gældende ovenstående punkter! Og du finder os flere steder på Nordsjælland, f.eks. i Lyngby  osv.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ofte stillede spørgsmål til låsesmed Nordsjælland

Ofte stillede spørgsmål til vores Låsesmed Nordsjælland

Er det muligt at omkode alle mine låse til en nøgle?

Ja, Låsesmed Nordsjælland kan omkode alle dine låse så at du kun skal bruge kun en enkelt nøgle, slænge de er samme form for låse og mærke. For at afprøve denne mulig så kan du tage din nøgle, der fungerer i din hoveddør, og prøve at indsætte denne nøgle i de andre låse, du vil ønsker at have en og samme nøgle til. Hvis den passer, kan disse låse sandsynligvis fungere med den “en og samme nøgle princip”. 

Hvilke låse kan Låsesmed Nordsjælland reparere?

Vores låsesmede Nordsjælland kan reparere de fleste låse, modeller og mærke. Udover dørlåse kan vi reparere mange andre varianter af genstande og låse. Hvis du har spørgsmål til dit særlige låseproblem, kan du kontakte os via e -mail eller telefon. Vi har døgnvagt som låsesmed i Nordsjælland. 

I tilfælde af at jeg mister mine nøgler, skal jeg udskifter alle mine låse?

Det er også muligt at få omkodet låsene, en udskiftning af lås er oftest nødvendig hvis der ikke er en ekstra nøgle til at åbne låsen med Når du skal udskifte dem, vil vores Låsesmed Nordsjælland være på stedet for at hjælpe dig, indenfor 45 minutter på hele Nordsjælland. 

Jeg har tabt min nøgle, eller jeg kan ikke huske koden af min pengeskab, kan jeres låsesmed Nordsjælland åbne pengeskabet?

Ja. Vi har låsesmede Nordsjælland, der er dygtige til pengeskab og sikkerhed skabe Uanset om du helt glemte din kode, eller du mistet nøglen, så kan vores professionelle låsesmed Nordsjælland hurtigt fejlfinde og løse problemet.

 

Låsesmed.dk tilbyder låseservice og låsesmed Nordsjælland til lave priser - Ring nu for akut låseservice på hele Nordsjælland og omegn.
Låsesmed Nordsjælland tilbyder ny lås (kampagne)

Kasselåse tilbyder ved bestilling af låsesmed pris inkls. montering

Product SKU: 19

Product Brand: Kodeboks 1601

Product Currency: DK

Product Price: 1295

Price Valid Until: 2022-09-30T20:44:00

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5