Låsesmed København til billige låsesmed priser

Ankomst ca. 20 minutter i Kbh

Billig låsesmed København til både privat og erhverv, vi tilbyder alt af låseservice i hele Storkøbenhavn, hurtigt, effektiv og professionelt 24/7

Låsesmed København monterer på billedet en lås for kunde i København V.

Billig låsesmed København

Velkommen til vores Låsesmed København, vi er en familie drevet virksomhed, som leverer forskellige sikkerhedsløsninger inden for låse, alarmer, overvågning og adgangskontrol systemer. Vi er specialiserede i alt indenfor låse og låsesystemer til boliger, boligforeninger og virksomheder. Vores hovedsæde ligger i København og vi har derfor af naturlige årsager lang erfaring som låsesmed i København og kender alle de forskellige former for bygninger i vores hovedstad.

Din lokale låsesmed København

Låseservice København - på dine præmisser

Låsesmed.dk kører hele vejen fra Amager til Lyngby i København.
Låsesmed.dk kører hele vejen fra Amager til Lyngby i København.

Billig låsesmed København 24 timer døgnvagt

Mistet hus nøglerne? Smækker dig selv ude?  Vores Låsesmed København kan rykke ud med kort varsel og hjælpe dig med at komme indenfor igen, imens vi straks skifter din lås. så du kan føle dig sikker.

Smækket dig ude fra bilen? Tabt din cykelnøgle? Intet problem, vi viderestiller dig til din lokale låsesmed København, som er specialist i netop det du skal bruge en låsesmed til.  Søger du øjeblikkelig hjælp af låsesmed København? Ring til vores akutte nødnummer på: +45 77 32 22 22

Hvis du leder efter en seriøst og billig låsesmed med gode værdier har du kommer ret. Vi er en af få låsefirmaer i Kbh som er autoriserede, vi er autoriserede som installatørvirksomhed hos Sikkerhedsstyrelsen og er medlem af Tekniq

Låsesystemer og nye låse

Baseret på dine behov så skræddersyer vores Låsesmed København låsesystemer, der passer til dig. Det vigtige er, at du har et låsesystem, der opfylder dine ønsker og dit sikkerheds niveau, er brugervenligt og har mulighed for udvidelse og forandring hvis de behøves. Låsesmedene i København samarbejder med nogle af de største producenter på det skandinaviske marked. Dette gælder både mekaniske og elektroniske låsesystemer.

Låsesmed København arbejder med dørlukkere og dørpumpe

Automatiske dørlukkere og dørpumpe til porte og handicap tilpasning forbundet til alt fra enkle kodelåse til adgangskontrolsystemer.
Låsesmed København arbejder med det hele, ingen dør eller port er for avanceret til os. 

Nøglekopiering ved vores låseservice København

Med vores moderne maskiner kan vi fremstille nøgler til biler, både, cykler, skabe og meget mere. Hvis din nøgle er eller meget slidt, sørger vi for at fremstille en ny  nøgle til dig, der fuldt ud svarer til originalen. Hvis du kun har en nøglekode, kan vi bruge vores computersystem til at få slibe højder og dermed fremstille en ny nøgle til dig. Ring til os så kommer vi ud og hjælper med at fremstille ny nøgle (gælder alle kunder med låsesystem fra os af). 

Er en almindelig oplukning rilig
88%
TIlfredse kunder København
99.5%
Låsesmed København med låseservice 24/7
Afspil video

Låst ude af bolig eller bil? Her er Låsesmed København tips på hvad du kan gøre

 1. Se dig omkring, måske kan du finde en ulåst dør, port eller vinduer

Gå rundt dit hus, eller din bil eller og tjek alle eventuelle bagdøre og vinduer. Hvem ved! Måske har du været heldig nok og ved et uheld efterladt en anden dør åben og ved dette tilfælde vil det redde din dag.

Vores låsesmed København vi aldrig anbefale vores kunder hoppe over porte og hegn, men hvis du alligevel vælger at gøre det, skal du lave dette med stor forsigtighed for at forhindre at komme til skade. Mens du tjekker for åbne døre, kan du også kontrollere, om der er åbne vinduer. Hvis du finder et åbent vindue, er det vigtigt at du føler dig hundredeprocent komfortabel med at selv kravle ind. 

Ødelæg ikke et vindue bare for at komme ind, dette vil sandsynligvis koste mere i det lange løb hvis du sammenligner med prisen på at bestille en låsesmed i København. 

Det kan komme som en overraskelse, men vi har flere gange oplevet at nogen glemt at prøve at; åbne garagen for at få adgang til huset, døren der fører til indersiden, så tjek din garagedør før du ringer og bestiller låsesmed København. 

2. Hør om der er nogen der har ekstra nøgle

Tænk på alle de du kender, der eventuelt kan have en ekstra nøgle til dit hjem, hør med dine forældre, søskende, naboer, babysitter eller venner. Prøv at ringe til dem for at se, om de er i nærheden. Hvis de ikke er, og du har prøvet alle de ovennævnte, kan det være tid til at ringe til en lokal låsesmed København.

3. Ring til os, din lokale låsesmed København

Hvis du ikke allerede har kontakt til en pålidelig låsesmed København, så anbefaler vi stærkt at du laver lidt undersøgelser. Vi forstår, at du måske har andre ting der også er vigtige at tage stilling til. Men i en akut situation er er du meget glad for at du har foretaget dig denne form for undersøgelse. 

Uanset situation, så er i hvert fald altid velkommen til at ringe til vores låsesmed København, 24 timer i døgnet er vi autoriserede og forsikrede tekniker, der betjener områder som Amager, Frederiksberg, Vesterbro, Hellerup, Nørrebro m fl. samt omkringliggende områder.

Og det bedste er – vi er på arbejde 365 dage om året! Vores 24/7 fleksible låsesmed ydelser sikrer, at du er i stand til at komme ind i sikkerheden i dit hjem på ingen tid. Ring til os nu, hvis du har behov af en akut låsesmed i København!

Investere i din sikkerhed - Hos vores Låsesmed København

Foretag en investering i din sikkerhed – det er garanteret at betale sig i det lange løb..

Låsesmed København kan levere komplette løsninger, der fungerer pålideligt og sikkert. Dette ved at kombinere alarmer, overvågning og adgangskontrol, så skaber du et sikkert miljø, der bestemt holder uønskede gæster væk. Sammen finder Låsesmed København et alternativ, der passer til dig.

Indbrudssikring og høj sikkerhed

Sammen med vores partners kan vi tilbyde alle slags alarmer, også den som du håndterer selv, og dem, der er forbundet til en alarmcentral. 

Når du har brug for en komplet løsning med adgangskontrolsystemer, låse, alarmer og overvågning, hjælper vi dig med at udvikle den rigtige løsning sammen med dig. Du får en kontaktperson, der har et overblik over din sikkerheds løsning, og alle låsesystemer er integreret, så du kan åbne døre og alarm med det samme adgangskort.
Kontakt os for mere info

Adgangskontrol hos Låsesmed København 

Med et adgangskontrolsystem så sikrer du, at ingen uvelkomne personer kommer ind i dine lokaler. Det øger den generelle sikkerhed. I samråd med dig når vi det omfang, der passer til de lokaler, hvor du har din virksomhed.

Teknikerne i København kan levere alle størrelser af adgangskontrolsystemer. Alt fra en simpel dør med en trådløs kortlæser til en hel ejendom med motorlås, dørautomation og overvågning på hver dør med kontrol fra en computer eller mobilapp.

Låsesmed København – En erfaring ekspert med TVO- eksamen 

Overvågning er tilgængelig i forskellige modeller til alle forskellige behov. Alt fra det enkelt trådløse kamera, der er tilsluttet mobilen til systemer til ejendomme og butikker med 4-100 kameraer med optagelse på en server og en og med flere visningssteder.

Noget, der idag er meget værdisat for industrier og andre ejendomme med store områder indendørs og udendørs, er at forbinde kameraerne til alarmcentret. Billeder fra kameraerne sendes kontinuerligt til alarmcentret, og så snart en bevægelse registreres i det overvågede område, går en operatør ind og kontrollerer nøjagtigt, hvad der er sket.

 På denne måde dækker du store områder på en effektiv måde og behøver kun at sende vagter eller politi ud, når der er sket en reel indtrængen. Skal du bruge en låsesmed døgnvagt akut ring nu så her vi hos dig indenfor 30 minutter i Storkøbenhavn. Når vi ikke har tid til ate tage telefonen så samarbejder vi med en anden Låsesmed København

Låsesmed København installerer en ny lås og låsekasse
Låsesmed København installerer en ny lås og låsekasse
Låsesmed i København til alt i låseservice, privat og erhverv - Billedet demonstrer en kvinde der åbner en lås

Ofte stillede spørgsmål til Låsesmed.dk - Billig låsesmed København

Hvor hurtigt kan Billig Låsesmed København være på adressen, hvor jeg bor?

Indenfor 20 minutter, de fleste bydele i København, er vores låseservice fremme hvor du er på adressen. Vi har døgnvagt låseservice og du er velkommen at ringe til os alle tidspunkter på døgnet, vi har altid en låsesmed i København ved telefonen.

Hvad koster en billig Låsesmed i København?

Vi er det vi kalder os for, en billig låsesmed i København, vores priser er meget rimelige over for både kunder og ansatte, ring til os nu og få et godt tilbud på din specielle opgave tel: 77 32 22 22

Kan jeg få indbrudssikring hos Låsesmed København?

Ja, vi tilbyder også billig indbrudssikring i København, hos os kan du fåt f.eks. en ekstra kasselåse, sikkerhedsdøre, alarm og meget mere.

Jeg har knækket en nøgle i min lås kan i hjælpe?

Selvfølgelig, i denne situation kan hjælpe både akut og på tidsbestilling. Ring nu og få hjælp inden for kort tid af en låsesmed i København.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Kontant, bankoverførsel eller faktura, alt efter aftale med den lokale sikringstekniker. Som regel afregnes de mindste opgaver kontant og de større opgaver som udføres til erhverv, på faktura.

Hvornår er det tid til at ringe til en låsesmed København?

Låsene er vigtige elementer i vores daglige liv. De er vigtige dele af vores huse, lejligheder kontorer og biler, og for at installere en lås, skal du som regel ringe til en låsesmed. At være distraheret, glemme sine nøgle inde i lejligheden. Det kan ske for enhver, og i det øjeblik bliver det hurtigst muligt at åbne døren. Dit bedste bud er igen, at ringe til en låsesmed.

Hvordan vælger jeg låsesmed i København?

Du vil have låseservice, der er kvalificeret og professionel, som også leverer god service til en fair pris. Et tip er at kontakte mere end en låsesmed, eventuelt høre med en du kender, om de kender en god låsesmed.

Hvorfor ansætte en låsesmed København i stedet for en billigere mulighed?

Der er mange situationer, hvor det er nødvendigt at tilkalde en professionel låsesmed. For eksempel i tilfælde af reparation eller udskiftning af lås er det en reel lettelse for mange individer at have sikkerhed for, at den leverede service vil være af overlegen kvalitet. Så snart der opstår et problem med en dør, uanset om det er nødvendigt at låse den op eller gøre den mere sikker, er det bedre at tilkalde en specialist for ikke at beskadige den yderligere.

Almindelige spørgsmål omkring priser på låsesmed København

Hvad koster en ny lås til hoveddøren?

En ny lås i sig selv koster et sted mellem 400 og 3800 kr, alt efter hvor sikker den er. Vores låsesmed København monteret alle former for låse i hovedstaden og på Sjælland. 

Hvad koster en ekstra lås?

En ekstra lås priser afhænger to faktorer, vores låsesmed Københavns arbejde for montering og prisen på låsen. Hvis det er lige til at montere en ekstra lås så bliver det selvfølgelig billigere. En ekstra lås til montering koster et sted mellem 400 kr op til 25.000 kr, hvor de billigste låse er typisk en Ruko serie 600 og de dyreste er et avanceret elektronisk adgang system. 

Hvad er prisen på en kasselås?

Du kan finde billige kasselåse online for omkring 8-900kr stykker. Hvis du ønsker en fast pris på en montering af kasselås hos os, tilbyder vores låsesmed København kasselås og montering fra 1.200 kr på Sjælland. 

Hvor meget koster et alarmsystem monteret af en låsesmed København?

Igen er de mange forskellige faktorer som er med til af bestemme prisen for et alarm. Vi anbefaler at du hører med en lokal sikkerhedsteknikker med speciale i AIA, før du beslutter dig for et alarm.

Hvad koster det at bestille en akut låsesmed København?

Vores låsesmed København er en af de billigste låsesmede. Vores pris for udrykning ligger omkring 500kr, det er billigt! (en elektriker vil tage de femdobbelte for samme ydelse og service) Hvad de præcis vil koste afhænger hvor du bor. Oveni kommer selvfølgelig prisen for arbejdet som du vil at vi hos Låsesmed København skal udføre.  

Hvad koster en ny dør?

En ny dør behøver ikke koste en formue, en ny indendørs dør koster fra 700 kr. Som låsesmede er vi specialister i sikkerhedsdøre. Og en sikkerhedsdør koster fra. 8.000kr kun i indkøb. 

Hvad koster overvågning? 

Med hensyn til pris på overvågning så anbefaler vi vores kunder at forespørge om tilbud af en TVO- ekspert. vi  har en medarbejder med eksamen i TVO som gerne i samråd med dig finder den bedste løsning og pris på overvågning.

Har du flere spørgsmål omkring låsesmed København og priser?

Har du brug for en pris på en læseopgave i Kbh, så er du altid velkommen at ringe eller at skrive til vores Låsesmed København. Vi er behjælpelige med prissætning generelt og vil sammen med dig finde den løsning, som passer dig bedst med hensyn til både pris og kvalitet! Skriv eller ring;

Her kan du se nogle priseksempler på fra priser låsesmed København og omegn. 

 • Nem oplukning af lås dagstimer i hverdagene: 400 kr (gælder  ældre standardlåse)
 • Vagtudkald tillæg hverdag: 400 kr
 • Nem oplukning af lås aften, lørdag, søndag og helligdage: 700 kr
 • Vagtudkald tillæg aften, lørdag, søndag, weekend og helligdage: 750 kr
 • Biloplukning i dagtimerne hverdag: 950 kr
 • Biloplukning, aften, lørdag, søndag og helligdage: 1850 kr
 • Omkodning af ruko lås i dagstimerne: 450 kr
 • Omkodning af ruko lås aften, weekend og helligdage: 650 kr
 • Låsereparation i dagstimerne: 650 kr
 • Låsereparation aften, lørdag, søndag og helligdage: 1050  kr
 

Har du brug for en fast pris? Ring os og hør hvad din låse opgave kræver.

10 reaktioner

 1. Jeg brugte jeres døgnvagt låsesmed København her i weekenden og ville endelig bare skrive tak for god og hurtig låseservice. Jeg ville nu endelig bare høre om pris på den ekstra lås, som låsesmeden talede om.
  I må meget gerne sende mig en mail eller ringe til mig.

  1. Hej Sussane!
   Tusind tak for ros, det gør vores arbejde som låsesmed København lidt sjovere, når vores kunder vender tilbage med positiv feedback. Vi har sendt dig en mail om pris på lås.

   Dbh Låsesmed.dk (København)

 2. Er der muligt at monteret en ekstra lås, en sådan som er placeret inde i døren overfor den almindelige lås? Og hvad ville der isf koste at få det monteret af en låsesmed? Er det billigere hvis jeg selv finder og køber den lås som passer til min dør?

  1. Hej Suri,

   Det plejer ikke at være nogle problemer. For at være 100% sikker på at de er muligt at montere den lås som du beskriver på din dør, så kan du sende os nogle billeder her; kontakt@lasesmed.dk eller alternativt skrive på låsesmed.dks kontaktformular. Så skal vi med glæde lave en uforpligtigende vurdering og pris på lås på både lås og montering af vores Låsesmed København. Så kan du selv vurdere om det bliver billigere at gå på indkøbstur selv. Husk bare at alle former for låse ikke forhandles i almindelige butikker for private.

   Dbh. Mikkel, (Låsesmed København)

 3. Jeg skal bruge hjælp til udskiftning af alla mine låse, og jeg ønsker at det er samme nøgle til alle låsene.

  Jeg bor på Amager, er det muligt for jer at komme forbi og give et uforpligtende tilbud på hele projektet?

  1. Hej Kristian!

   Undskyld den sene tilbagemelding på din kommentar her på vores side om “Låsesmed København”. Vi har vist fået talt sammen og løst din opgave 😀 (godt du ringede til os) Til andre som skriver kommentarer og ønsker tilbud eller pris, det er nemmest at få fat i os via mail: kontakt@lasesmed.dk, vi tjekker mails hver dag. Eller svarer vi altid hvis i ringer til os på telefon 77 32 22 22 (vi har døgnvagt låsesmed i København)

   Dbh!

 4. Hejsa,

  Tak for de gode tips om hvad man kan gøre hvis man låst sig selv ude, vi havde låst os ude og var lige ved at ringe til jeres låsesmed, men så læste vi her på siden og kom lige i tankerne om at vi ikke har tjekket alle vinduer, så vi tjekkede vi alle vinduer og så havde vi heldigvis glemt et, der også var lige til at klatre ind i.

 5. Hej Anders

  Det kan du tro! Vi er en Låsesmed i København, som også er autoriserede indenfor elinstallationer. Der af er dette en opgave det passer os perfekt. Kan jeg få dig til at sende os en mail til; kontakt@lasesmed.dk – vedhæft også gerne nogle billeder. Så kan vi lave et elektriker og låsesmed tilbud til dig.

  Venligste hilsner
  Mikkel, Låsesmed København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billig låsesmed København monterer en låse