Sådan underholder du dit barn, mens låsen skiftes

Får du snart en låsesmed på besøg, fordi låsen skal skiftes, eller du har et andet problem med låsen? Har du et eller flere børn? Det er ikke altid, børn og håndværkerbesøg synes at passe sammen i særlig høj grad. Børn er nysgerrige og opmærksomhedskrævende, og håndværkere har travlt med at fuldføre arbejdet.

Legetøj, der kan underholde børn i timevis

Mens låsesmeden er på besøg for at fikse din lås, skal du muligvis forklare ham uddybende om problemet eller nogle væsentlige detaljer. Det er også muligt, at låsesmeden har brug for at orientere dig om noget angående den nye lås. Er det tilfældet, er det ganske enkelt ikke specielt praktisk at have et lille barn hængende om anklen.

Selvom børn er kære og sjove, kan de til tider være besværlige at have med at gøre. Mangler du noget legetøj, som kan distrahere dine børn i det tidsrum, hvori låsesmeden ordner låsen? Så er det måske perler, du er på udkig efter.

I har garanteret allerede perler i huset til for eksempel perleplader. Køber du et større udvalg af funklende og fascinerende perler, kan det nok holde dine børn beskæftiget en smule længere. Dermed kan de lave både perleplader, halskæder, armbånd og diverse andre kreative kreationer. Alt dette kan de gøre helt uden at forstyrre dig eller låsesmeden.

Inddrag dine nysgerrige børn

Er det fuldkommen umuligt at distrahere dine nysgerrige børn så længe, er det måske ikke verdens undergang at inddrage dem i låsesmedens arbejde. Det kan sagtens lade sig gøre at gøre dem til en del af projektet, uden at låsesmeden forstyrres i sit arbejde. Du kan evt. forklare dine børn, hvad låsesmeden laver, mens han/hun stadig i ro og mag kan løse opgaven. Er du heldig, er låsesmeden også frisk på at imødekomme dine børns nysgerrighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *