Ruko serie 1200 låsesmed.dk anbefaler

Billed kilde: Assa Abloy Ruko D12 Serie 1200 – Dobbelt Oval cylinder sæt – RD1662 DC

Derfor anbefaler Låsesmed.dk Ruko serie 1200

Der findes selvfølgelig andre billigere varianter på markedet, både fra Ruko af og andre forhandlere og mærke. Vi hos Låsesmed.dk synes i hvert fald at Ruko serie 1200 er et godt valg af låse.

Ruko Serie 1200 er en relativt ny produkt med d12 teknologi til boliger i det private. d12 teknologi er Ruko’s nyeste teknologi, og hvor navnet stammer fra.

På Ruko’s hjemmeside kan du læse  om hvor sikker er Ruko 1200 er.

“Serie 1200 har det næsthøjeste sikkerhedsniveau, idet cylinderen indeholder 6 stifter og nøglen har 12 koder. Nøglen til Serie 1200 har dobbelt så mange skæringer som eksempelvis nøglen til Serie 600 låsen, hvilket øger sikkerheden ved Serie 1200. Til låsen medfølger en kodebrik, som du skal opbevare et sikkert sted.”

 

"Ring til din lokale låsesmed og få kæde til dør priser og pris på sikkerhedskære til dør, som er skræddersyet til din bygning"
Låsesmeden

Montering af Ruko 1200 ved Låsesmed

Lad vores låsesmed montere denne gode og anbefalingsvædi låse, Låsesmed.dk samarbejder med de dygtigeste låsesmed i København. Ring til os for mere info!

DC Oval cylinder sæt bruges ved samtidig montering af cylindre på ind- og udvendig side af dør. Monteres bl.a. på Ruko Connect- og modullåsekasser m.fl.
De 2 ovale cylinder fastgøres med 1 hærdet cylinderskruer 48524 fra hver side, 2 i alt. Skruerne bestilles særskilt afhængig af dørtykkelsen.

Vi kører i alle disse bydele:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *