Ruko cylinderlås montering og køb

Ruko cylinderlåse er den mest brugte mærke i de danske hjem. Men hvad er en Ruko cylinderlås og hvordan monteren man en en? Læs her om Ruko cylinderlås montering og køb hos Låsesmed.dk.

Hvad er en Ruko cylinderlås?

En cylinderlås (f.eks. Ruko) fås låse i diverse modeller, men cylinderlåsen placerer sig blandt de mest anvendte låse. Cylinderlåse benyttes nemlig i døre, postkasser, hængelåse mv.

Ruko cylinderlåse er udviklede af ASSA BLOY

En Ruko cylinderlås består og typisk fem eller seks stift med fjedrer som placeres det rette sted når du fører ind nøglen det passer låsen, og så kan du dreje nøglen. 

Ruko cylinderlås montering døre

Der findes mange forskellige Ruko cylinderlåse at vælge blandt når du skal bruge en til en dør. Ruko sørger for kontant udvikling af alle deres modeller. Billedet viser en lidt ældre Ruko cylinderlås serie 600. Hos Låsesmed.dk kan du købe denne modet for 995kr inkl. moms eksklusive montering. 

Andre populære modeller af Ruko cylinderlåse er Ruko serie 1200, Ruko Serie 1200 Granat plus. 

Har du brug for en fast pris på montering Ruko cylinderlås, kan du se nogle fra priser her på vores side om Låsesmed København

Ruko cylinderlås montering og køb, billedet viser en serie 600

Ruko cylinderlås til postkasse 

Det smarte med at vælge montering af Ruko cylinderlås er at du kan omkode dine låse så at du kun behøver én og samme nøgle til det hele. Denne ydelser er meget populær. Næsten alle der vælger en cylinderlås fra Ruko vælger at omkode alle låse så de passer samme nøgle. 

Billedet her viser en Ruko cylinderlås postkasselås.

Postkasselås Ruko cylindrelås

Ruko cylinderlås hængelås og kasselås

Ruko laver også cylinderlås til både hængelåse og kasselåse og de fungerer præcist på samme måde uanset model og for for lås. Det der skiller dem ad er først og fremmest funktionen og selve montering af Ruko cylinderlås. 

Se billede på hængelås og kasselås, begge er opbygget med en Ruko cylinderlås. 

Ruko hængelås
Ruko hængelås
Ruko cylinderlås kasselås
Ruko cylinderlås kasselås

Ruko cylinderlås montering og køb hos Låsesmed.dk

De færreste kan omkode eller klare monteringen af en cylindrelås selv og har derfor af naturlige årsager brug for hjælp af en låsesmed.

Kontakt Låsesmed.dk og så finder vi sammen den bedste løsning til netop tid behov, vi kører i hele København, læs mere om din lokale bydel her;

Find din lokale bydel og læs mere

2 reaktioner

 1. Jeg ønsker montering af Ruko låsecylinder i samtlige låse i min villa på Amager.
  Er det noget som i kan give fast tilbud på?

  1. Hej Kristian!

   Undskyld lidt sen tilbagemelding på din kommentar. Det er heldig at du ringede til os og at vi nu har løst din opgave og udskiftet dine låse 🙂 Til andre som skriver kommentarer og ønsker pris, så er de nemmest at få fat i os via mail: kontakt@lasesmed.dk, vi tjekker nemlig mail hver dag. Det går ellers også rigtigt fint at ringe til Låsesmed.dk på tlf. 77 32 22 22

   Venlige hilsner her fra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *