Omkodning af lås pris - Hvad koster det at omkode en lås hos låsesmed, se omkodning priser

Omkodning af lås pris

Omkodning af lås pris og omlægning af  låsecylinder priser koster fra. 295 kr og det er så selve arbejdet for omkodningen som du betaler for. Oveni kommer der selvfølgelig kørsel og parkering. Det kan også komme gebyr for låsesmedens vagtudkald.

Få en lav pris på omkodning af lås pris til 295 kr. hos låsesmed.dk, som låsesmed tilbyder vi faste tilbud relaterede priser på omkodning og ændring af lås. F.eks. ønsker du at en nøgle skal fungere til alle dine låse, så kan vi omkode det for dig.

Hvordan foregår en omkodning af lås?

Omkodning af lås gør dine nuværende nøgler uanvendelige. Tekniskt foregår omkodning af lås ved, at de stifter inde i låsecylinderen bliver udskiftet med nogle nye stifter af en anden facon. Som passer til ny nøgle. 

 

"Ring til din lokale låsesmed og lad os omkode din lås til lave låsesmed priser i København"
Låsesmeden
Låsecylinder omkodes af låsesmed.dk i København
Låsecylinder som kan omkodes af låsesmed.dk i København

Kan man omkode en lås fra RUKO?

Ja, det kan man, RUKO  (ASSA ABLOY) er nogle af de almindeligste låsemærke i Danmark. Vi kan omkode din RUKO lås fra 295 kr per låsecylinder. 

Sådan får du fast pris på omkodning af lås

Mange låsesmede viser lokkepriser på sine hjemmesider, de priser på omkodning forvirrer lidt, da der selvfølgelig vil komme ekstra kørsel på osv. oveni prisen for omkodning. For at du skal føle dig tryg ved prisen tilbyder vi faste priser på skrift vedrørende omstilling og omlægning af låse også til postkasse (en og samme nøgle til det hele). 

Udfyld vores formular her og få fast pris på låseomlægning hos Låsesmed.dk.

Vi dækker følgende områder; 

Afspil video

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *