Mistet nøgle? Få hjælp ved tabt nøgle

Mistet nøgle? Hvad du skal gøre ved tabt nøgle

Vi du har mistet nøglen eller tabt dine nøgler og der ikke er noget ekstra nøgle, så er der intet andet at gøre end at ringe til en låsesmed. Hvis du har tabt din nøgle og har en kopi et sted, så kan du lave en kopi på denne nøgle ved nærmeste hælebar. 

For at kopiere din nøgle ved en hæreber er det også en forudsætning at din nøgle ikke er kopibeskyttet. Hvis den er så hverken må eller kan medarbejeren i hælebaren kopiere din nøgle og igen så bliver du tvunget til at tage kontakt til en låsesmed. 

"Vi kan udskifte din lås og give dig et sæt ed tre nye nøgler, vi kan også kopiere ekstra ved behov"
Låsesmeden

Har du tabt din nøgle så kan du ringe til os

Bor du i København eller på NordSjælland så er du velkommen at ringe til os, vi kan åbne din lås og montere en ny, hvor du får et nyt sæt nøgler. Vores låsesmed er en døgnåben billig låsesmed, som kører ud til dig som tabt eller mistet nøglen.

Det sker for alle at man kommer til at tabe nøglen sin, selv låsesmeden har mistet sin nøgle. 

Vi kører lokalt i følgende bydele;

Mistet nøgle? Hvad du skal gøre ved tabt nøgle

Ruko nøgler i højeste kvalitet

Låsesmed.dk forhandler bland andet Rukos nøgler. Ruko tilbyder nøgler og låse i forskellige sikkerhedsklasser og priser. Vi er derfor overbeviste om at vi kan finde den bedste lås og nøgler til dig der har mistet nøgle til hjemmet eller til forretningen. 

6 reaktioner

  1. Hej Louise

   Undskyld vores sene svar på din kommentar, vi har først set den nu. Hvis du har mistet din husnøgle, og ikke ved hvor din nuværende nøgle er og hvis du er i tvivl om nøglen er kommet i de forkerte hænder, så vil vi anbefale en omkodning af lås. Hvis du tror at nøglen til huset er tabt et sted hvor ingen anden finder den, så kan du måske kopiere en ekstra nøgle, hvis du har flere nøgler liggendes. En låsesmed kan åbne døren, 9 ud af 10 gange uden at ødelægge låsen.
   Hvis låsen skal bores op, efter at du har mistet hus nøglen, så udskifter låsesmeden låsen til en ny.

   Det er flere forskellige måder at løse det på. Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis der opstår flere spørgsmål. En anden dag. Vi er altid til at fange på telefon og så tjekker vi mails hver dag.

   Dbh.
   Mikkel, låsesmed.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *