Låsesmed priser, hvad koster en montering af lås? Hvad koster endelig en låse og montering af lås?

låsesmed priser og timepris låsesmed i Danmark 2021


Den pris, du betaler for en låsesmed kan variere meget fra virksomhed til virksomhed, uanset om du har brug for en akut døgnvagt låsesmed eller om flytter til nyt hjem og har brug for låsene omkodet. I denne artikel beskriver vi generelle låsesmed priser og de har intet med vores priser på låsesmed at gøre, vi tilstræber at give dig et overblik over, hvad du kan forvente at blive opkrævet, når du ansætter hvilken som helts låsesmed i Danmark. Men indtil en låsesmeder er ved din dør er det svært at give en præcis pris på låsesmed og låsesmed timepris.

Kontakt en af vores lokale låsesmede, i dag og nyd en bred vifte af låsesmed og sikkerhedsydelser, med 24 timers låsesmed service, nøgleskæring og overtid arbejde, høj kvalitet sikkerhedsforsyninger inkl.. sikre pengeskabe. Vi samarbejder med de bedste producenter i landet for at sikre, at dit hjem er sikkert, og at din familie er beskyttet mod tyveri og indbrud.
Låsesmeden

Alle låsesmed priser er baseret på skøn fra de seneste Danske låsesmede- Disse priser kan ikke afspejle den pris, du vil betale, og bør bruges som en grov guide. For et tilbud af os kan du ringe til vores team direkte på telefon 77 32 22 22.


Hvor meget koster det at ansætte en låsesmed i timen?

Du kan få brug for dine låse omkoder af en professionel låsesmed, for en række årsager, uanset om du har flyttet hus og er bekymret for din overordnede sikkerhed, eller måske er du usikker på, hvem der kan have en ekstra nøgle. Du kan bare ønsker at opgradere sikkerheden af låse på din nuværende ejendom, og du kan også ønsker at sikre dine låse er forsikrings-kompatibel, skal du ændre låse efter et indbrud, hvis de er beskadiget. Hvis du er en udlejer og en lejer  og ikke returnere nøglen, du måske ønsker at få dem udskiftet.

Låsesmed pris liste:

Udskiftning af en Ruko sikkerhedslås lås. Pris per lås starter ved 1200kr. Omkostningerne vil være prisen på låsen plus arbejdskraft i afgift *
Ændring af en Ruko Cylinder Pris per lås starter ved 350kr. Omkostningerne vil være prisen på låsen plus arbejdskraft afgift *
Akutte låse reparationer fra 800kr – afhængigt af mængden af skader
Ændring af låse på en ny ejendom fra 350kr Afhængig af mængden af døre, vinduer og eksterne låse på din ejendom
* Lås priser vil afhænge af størrelse, tidsforbrug og model.

Hvor meget koster en låsesmed i timen? Låsesmed timepriser

Inden for normal arbejdstid og på tidsbestilling, som ofte betragtes mellem 08:00 til 18:00, kan du forvente at betale en anslået timepris for 750 kr i låsesmed timepris og arbejdskraft.

Men tidspunktet på dagen vil påvirke arbejdskraften sats som uden for normal arbejdstid, såsom sent om natten eller i weekenden, en præmie er ofte opkrævet. Må også huske på, at en Låsesmed også kunne øge sin timeløn bør han nødt til at rejse en større afstand for at komme til dig.

Låsesmed og forskellige prisfaktorer: Hvad påvirker låsesmed priser?

Dato og klokkeslæt

Du kan blive opkrævet mere for en låsesmed, hvis du har brug for en oplukning på et ubelejligt tidspunkt, såsom sent om aftenen. De fleste låsesmed priser vil stige mellem kl 6 til 08:00. Så forvent ikke at blive opkrævet det samme beløb kl. 22:30 som kl. 13:30

Afhængigt af jobbets størrelse, f.eks. hvor mange låse du har brug for at ændre, vil faktor i de samlede omkostninger ved jobbet.
Du skal bekræfte, om den pris, du fået, er for hele jobbet eller time for time.
Hvis alt hvad du behøver er Låsesmeden til at fjerne en brækket nøgle, så skal du kun betale for arbejdskraften. Hvilket betyder, at jobbet vil være billigere.
Men hvis du har brug for flere låse udskiftes, så vil det tage mere arbejdskraft timer, og du bliver nødt til at medtage priserne på flere nye låse.
Hvis du bestiller og booker en låsesmed i arbejdstiden på en arbejdsdag, så prisen vil sandsynligvis være lavere, end hvis du kaldte dem ud sent om aftenen på en weekend.

Lås model og mærke

Brug af et budget cylinder vil betyde, at jobbet samlede vil være billigere
Åbning af en låse bestående af en høj sikkerhed mærkevarer cylinder vil helt sikkert betyde, at du bruger flere penge, alt afhængigt af hvilken type lås du har brug for, kan prisen variere.

Låsesmedens tidsforbrug

De fleste låsesmeds virksomheder vil opkræve en timepris, hvis du kun kræver en lås, der skal ændres, så kan du være temmelig sikker på, at låsesmeden vil fuldføre jobbet inden for en time. Men hvis du lige har flyttet hus og har brug for at hver eneste lås på døre og vinduer i dit hus skal udskiftes, så kan du nødt til at budgettet for 2/3 timer. Du kan også være nødvendigt at overveje, om dine døre eller vinduer har standard eller usædvanlige låse. De fleste Låsesmede bære standard låse i deres varevogne, men hvis en del skal bestilles i, så bliver låsesmeden nødt til at vende tilbage til din ejendom, hvilket betyder, at de kan have til at opkræve ekstra tid for at køre frem og tilbage fra A til B og B til A.

Nødvendige dele/udstyr påvirker også låsesmed priserne

Hvis du har brug for låse, der skal udskiftes som en del af tjenesten, så vil du blive opkrævet for de nye dele samt arbejdskraft. Dette er ofte tilfældet med knækkede låse og cylindre, eller hvis en lås er blevet beskadiget uden reparation. Den type lås, du har brug for, er afhængig af den type dør, du har, og hvad din forsikringspolice kræver. Dette kan stoppe dig fra at få den billigste, grundlæggende lås. Deleomkostningerne kan også stige, hvis du har en digital eller smart lås, da disse er sværere at fastsætte og dyrere at udskifte.
Prisoverslag for dørtypelåsetype*

Hvordan man kan reducere låsesmed priserne

Hvis arbejdet ikke en en nødsituation derefter tage dig tid til at shoppe rundt for en låsesmed. Få flere citater og læse anmeldelser for at finde en person, du kan stole på. Du kan konsultere en termoruder selskab, men den eneste løsning, de kan være i stand til at tilbyde, er at udskifte hele døren i stedet for at udskifte eller reparere låsen. Vi hos Låsesmed.dk har også en prisgaranti som du kan læse om. 

Du kan blive fristet til at gøre arbejdet selv, men det er noget, vi ikke rådgive dette. Du kan gøre din forsikringspolice ugyldig, hvis arbejdet ikke udføres af en fagmand. 

Omkostninger til omkodning af låse

Når du flytter ind i en ny bolig , anbefales det altid at ændre alle låsene. Den gennemsnitlige hus får brug for hoveddøren, bagdøren, vinduer, garage og gate låse udskiftes. Låsesmed priser kan variere på den type låse, som du har brug for, for eksempel  Ruko serie 1200 Granat plus låse kan være dyrere at erstatte end en serie 500. Også afhængigt af størrelsen af dit hus og mængden af døre / vinduer, du har, kan en låsesmed  få brug for mere end en time til at ændre alle låse, så du bliver også nødt til at overveje arbejdskraft satser og tid, når koster at ændre låse på dit hus. Men en gennemsnitlig pris, du kan se på, er en anslået 750ke i timen Dette er ikke en præcis pris, da mængden af døre / vinduer, du har, de låse, du har brug for udskiftet, og den tid, det vil tage en uddannet låsesmed at erstatte dem vil alle være faktorer i de samlede omkostninger.

Så sammenfattende kan omkostningerne til at ændre låse på et nyt hus være afhængig af disse faktorer:

  • Den type låse, der skal udskiftes – nogle låse kan være dyrere end andre
  • Hvor mange vinduer vil kræve låse udskiftning
  • Hvor mange døre du har i din ejendom, som du gerne vil låsene ændret på
  • Den tid, det tager at udskifte alle låsene på din ejendom
  • Låsesmedens arbejdsfrekvens og de gennemsnitlige satser for dit område.

Låsesmed døgnvagt omkostninger/priser

Du kan finde dig selv har brug for en døgnvagt låsesmed, hvis du låser dine nøgler i dit hus, har været indbrud, eller nøglen pauser i låsen. De låsesmed priser, vi citerer her er et groft skøn over, hvad du kan betale. De samlede omkostninger ved en  døgnvagt vil være afhængig af arten af nødsituationen, typen af lås og hvorfor du har brug for dine låse udskiftes, samt det område, du bor i, og den tid, det vil tage at løse problemet.

Hvor meget koster en låsesmed akut?

En akut låsesmed vil normalt have en hurtigere responstid, men generelt bør afgiften svare til en almindelig startgebyr i dagstimerne. Du kan forvente at blive opkrævet en anslået 900-1500kr  for arbejdskraft plus eventuelle dele, hvis det kræves plus moms.

Jobtype
Det kan tage længere tid at udføre akutte låsesmed job afhængigt af situationens art
En akut opgave vil koste mindre, hvis låsesmeden kun er forpligtet til at åbne døren, i stedet for at erstatte hele låsen
Mistede nøgler eller indbrud vil betyde, at din lås skal udskiftes. 

Tid og dato
Ubekvemme arbejdes timer vil betyde, at du vil blive opkrævet mere. For eksempel 10:00 på en mandag vil være billigere, at 10:00 på en lørdag.
Helligdage vil altid betyde en låsesmed er dyrere. Det bliver dyrere end en normal hverdag at låse sig selv ude juledag.

Den gennemsnitlige pris for at kalde en nødsituation låsesmed ville være omkring 800-1000kr for arbejdskraft, plus eventuelle dele, der kræves plus moms. 

Ved låsesmed.dk er vi stolte af at kunne tilbyde en 30 minutters responstid i hele Storkøbenhavn, andre nødslusesmede bør kunne tilbyde en lignende tidsramme. Men da du engagerer en ‘redningstjeneste’ kan du forvente at betale lidt mere for sådan en hurtig reaktion.

Du kan læse mere om vores forskellige afdelinger og område vi kører i gennem at klikke på linksen; 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *