Låsesmed.dk’s tips; Sådan ansætter du en låsesmed sikkert!

I Danmark har låsesmede ikke brug for autorisation, og  alle låsesmede kan i stort set kan købe deres certifikater og registrering hos alle former for foreninger og leverandærer uden at blive undersøgt ordentligt, Ruko som er en leverandør af låse arbejder meget for at kun de rette låsefirmaer forhandler deres produkter, det er stadigvæk normalt ikke nok resurser til at afgøre, om en bestemt tjenesteudbyder er den rigtige person til at udføre arbejder i dine lokaler.

I denne artikel vil Låsesmed.dk prøve at sætte lidt lys på, om det med at leje en låsesmed til at udføre visse arbejder i en ejendom (f.eks. Montering af låse, låsesystemer, installation af forskellige slags sikkerhedssystemer, åbne din pengeskab eller omkode låse til dit kodelås osv. ) er en sikker ting at gøre, og hvordan man vælger en låsesmed, der vil give dig en pålidelig service.

Så hvilken låsesmed kan jeg stole på?

Som regel vil der altid være mennesker, du kan stole på, og dem, du ikke kan stole på. Ligesom du ikke vil give dine kreditkort oplysninger til en usikker hjemmeside på internet, du gerne vil købe noget hos, må du hellere ikke lade nogen, der hævder at være en anstændig låsesmed, komme ind i dit hjem. 

Det virkelig bekymrende ved at lade den “forkerte” låsesmed påtage sig jobbet er, at de kan gemme en kopi af dine nøgler til senere brug eller kigge rundt på din ejendom og komme tilbage på et senere tidspunkt, når du ikke er hjemme for ” rense ”din ejendom. 

Låsesmed.dk har blevet ringet op af folk, der følte, at låsesmeden, der skiftede deres låse, virkede upålidelig, og bare for ikke at tage risikoen, har de bedt os om at komme og udskifte låse igen, for dem. Tankevækkende ikke sandt.

For at spare både penge, tid og stress er det altid bedre at vælge den rigtige låsesmed fra starten af, og den bedste måde at finde en “sikker” låsesmed på er at finde en professionel og anerkendt låsesmed, før du har brug for en.

 

 

Her er nogle tips på hvordan du finder en professionel låsesmed og sikrer dig selv fra ubehagelige overraskelser

Find en sikker låsesmed via Google

Selvom at Google er et stærkt værktøj, kan du sandsynligvis forestille dig, at meget af trafikken stammer fra mange låsesmed virksomheder, der kommer fra søgemaskinerne og Internettet.
I mange tilfælde, når nogen bliver låst udenfor, har de ikke tid til at løbe rundt på gaden på udkig efter en låsesmed, især når det er let at finde en låsesmed i disse dage som at klikke på en knap på din mobiltelefon søge efter en lokal på Google.

En ting, som en låsesmed vil have svært ved at gøre, er at snyde på Internettet i en lang periode, og det er gode nyheder for dig. Grunden til, at de ikke vil være i stand til det, er fordi før eller siden tegn på deres ulovlige service vil vises på nettet enten som dårlige anmeldelser eller lav rangering på Google. 

Hvis de overtræder loven på en eller anden måde, vil de blive opdaget og blive anholdt hurtigt, hvis de gør det over internettet på meget kort tid (for ting som at købe et domæne og hosting har du brug for en betalingsmetode, der varer – dvs. en direkte debitering).
Dette er gode nyheder for dig, da du faktisk kan bruge internettet som et værktøj til at finde en pålidelig låsesmed.

Det første, du kan gøre, er at starte med at kontrollere låsesmedens hjemmeside, er de professionelle, ser de ud som at det er blevet brugt meget tid på hjemmesiden? Det er desværre begrænset til Googles værktøjslinje (og lignende), men det er en glimrende måde at finde ud af, om en hjemmeside har været på internettet i noget tid og er legitimt, eller om det er et af tusind hjemmesider, en låsesmed havde oprettet bare for at prøve at manipulere søgemaskinernes resultater for at blive vist, hvor du kan finde dem.ø

Søg efter låsesmedens anmeldelser 

Via Google kan du også lave en flere undersøgelse. Søg efter virksomhedens navn og ordet “anmeldelser” (f.eks. Anmeldelser af “låsesmed.dk”) og se, om du kan finde nogle negative anmeldelser. Som nævnt før er det bedre at finde en låsesmed, når det ikke allerede er en nødsituation, så gør din research, når du har tid og ikke er i stress eller har travlt. Når du har fundet en, skal du taste ind deres telefonnummer i din mobiltelefon, hvor du let kan bruge det, når det er en nødsituation.

Held og lykke med at finde en god låsesmed! Hvis du har brug for en i låsesmed i København, så kan du læse mere her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *