Kontinentalseng og indbrudssikring er vejen frem til bedre nattesøvn

Sover du godt om natten? Hvis du ikke gør, og det skyldes, at du stresser eller er nervøs overfor indbrud eller har en dårlig seng, så er det måske tid til at gøre noget ved det. Kom i gang og invester både tid og penge i mere sikkerhed og i en bedre seng. Nærmest intet er vigtigere i livet end at sove godt om natten. Vi foreslår, at du starter på nettet: Læs fx en kontinentalseng test eller saml viden om, hvad du kan gøre for at sikre dit hjem lidt mere gennem god indbrudssikring: For en bedre søvn.

Du kan slippe fri fra at læse på nettet, om hvad der er de bedste på markedet vedrørende sikkerhed, gennem at tage kontakt til en ekspert i sikring med det samme: F.eks. en låsesmed.

Der er også nogle andre ting, som du kan gøre for at øge sikkerheden hjemme hos dig som leder til et mere indbrudssikkert hjem og derefter bedre søvn. Her er vores 8 tips til et mere indbrudssikkert hjem. Følg disse tips og sov bedre om natten.

1. Installér en alarm

Der er mange test på nettet, som tyder på, at et godt alarmsystem har en god præventiv effekt. Der findes statistikker, som tyder på, at du minimerer risikoen for indbrud op til 70% gennem at installere et alarmsystem. Låsesmed.dk samarbejder med autoriserede elektrikere med AIA eksamen og kan derfor hjælpe dig med montering af et nyt smart alarmsystem. 

2. Kig på din hoveddør

Sørg for, at din hoveddør holder et højt sikkerhedsniveau og er i god stand. Du bør måske overveje at investere i en god sikkerhedsdør. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på at skifte hele døren så sørg for at få monteret i en sikker lås som er dirkefri, hvis din lås ikke er det på nuværende tidspunkt.

3 Sikre din terrassedør

En tyv bryder ofte uforstyrret ind gennem ofrets terrassedør, da terrassen ofte er beskyttet mod indsyn af hække, hegn og planter. En anden grund er, at terrassedøren ofte har en usikker lås, der er nem at bryde op. Hvis selve døren har en svag konstruktion, kan det være god en idé at udskifte hele døren. Men vigtigst af alt – husk at klippe hækken.

4. Pas godt på dine nøgler

Tænk altid på hvem du afleverer dine nøgler til. Er du for nyligt flyttet til et nyt hjem, bør du udskifte alle dine låse, da kopier af nøglerne kan være i omløb. Kontakt en låsesmed for udskiftning eller omkodning af låse.

5. Se over alle dine vinduer

Sørg for at have testede og gode låse på alle dine vinduer. Husk også at vinduerne også skal være i god stand. Du bør ligesom med terrassedøren overveje at udskifte dine vinduer til vinduer, som er mere modstandsdygtige overfor indbrud.

6. Få det til at se ud som om du er hjemme

Tænd et par lys og åbn persiennerne lidt. Undgå at få samlet post i postkassen hvis du bor i villa, eller invester i en aflåselig postkasse, hvis du ikke har en nabo, der kan tage posten for dig. Låsesmed.dk har en lokal låsesmed i nærheden til montering af postkasselås, hvis du ønsker det.

7. Investere i smart belysning og overvågning

En god idé er at installere en sensorstyret udendørsbelysning eller i overvågningskameraer, der automatisk tænder, hvis nogen nærmer sig dit hus. Automatisk lysstyring forstyrrer tyven og gør det nemmere for naboer at se, om der er nogen der. Overvågningsmaterialet fra dine kameraer kan også bruges som bevis efter et uvelkomment besøg.

8. Beskyt dine værdigenstande

Sørg for at låse værdigenstande og ID-dokumenter såsom dit pas godt ind. Der er desværre ingen “gode steder”, som tyven ikke kan finde. At Investere i et pengeskab er derfor en god idé.

Artiklen er sponsoreret

Concept of security and protection at home. The house is in safe hands

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *