Kan ikke få nøglen ind i låsen (bilnøgle og nøgle til dør)

Intet er mere irriterende den dag du oplever at du ikke kan få ind din nøgle i låsen til hjemmet eller bilnøglen til bilen. Der er oftest intet andet at gøre end at tinge til en låsesmed.

Det kan være en god idé at prøve at spraye lidt låsespray i låsen for at se om du efterfølgende kan få ind din nøgle i låsen efterfølgende, når du ikke kan få ind nøglen i låsen.

Hvis du ikke kan få ind din bilnøgle i låsen eller ikke kan ikke dreje nøglen i bildøren så kan det bero på at nøglen er slidt, eller der måske er brækket af en del af nøglen. Hvis nøglens tænder ikke er perfekte, kan den derfor ikke lukke låsen op.

Hvis du ikke kan få ind bilnøglen eller dreje nøglen til bilen kan du prøve at bruge en reservenøgle til bilen.

 

 

Kan ikke få nøglen ind i låsen (bil og nøgle til dør)

Hvorfor kan jeg ikke få nøglen ind i låsen?

Der kan være flere årsager til hvorfor du ikke kan få ind nøglen i låsen. Oftest skyldes problemet hærværk dvs. at nogen f.eks. har puttet tyggemad eller lim in låsen eller at nøglen er meget slidt.

Uanset årsag så kan vi hos låsesmed.dk i København hjælpe dig.

Vi er en låsesmed i København som viderestiller dig til din lokale låsesmed i hele region hovedstaden.

Kontakt og for at bestille en billig låsesmed København. Vi ser frem til at hjælpe dig akut, søndage, lørdage og alla andre dage på året! Vi kører lokalt i bydele som Frederiksberg og omegn.

Når vi selve er i en travl periode så samarbejder vi med lokale låsesmede som du så bliver viderestillet til, f.eks. hvis du bor på Frederiksberg, så viderestiller vi dig til en lokal og erfaren låsesmed på Frederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *