Kædelås til dør, en sikkerhedskæde kan give tryghed, montering ved låsesmed

Kædelås til dør, en sikkerhedskæde kan give tryghed

Et kædelås til dør anbefales til den der har brug for ekstra tryghed. Med en kædelås også kaldt dørkæde eller sikkerhedskære så kan du åbne døren uden at lukke nogen ind. 

Montere en kædelås/ sikkerhedskæde af en udlært låsesmed, så kan du være sikker på at sikkerhedskæden bliver monteret korrekt. Låsesmeden kan hjælpe dig med både indkøb af din dørkæde samt montering af din ny kædelås til dør. 

Det er mange forskellige varianter og modeller på markedet, så du bestiller en udlært låsesmed til at montere din kædelås til dør, så får du også hjælp til at finde en model som passer til stilen i din ejendom. 

Hvad koster en kædelås til dør hos en låsesmed?

Kørsel og timeløn til låsesmeden kan man aldrig komme helt udenom, selvom at en kædelås til dør koster relativt lidt i indkøb, hvis man samlinger med en høj sikkerhedslås. 

Hvis du er fleksibel med tiden og hvornår vores låsesmed kan montere sikkerhedskæden til døren, så tilbyder vi at købe ind en standardmodel af dørkæde hos vores leverandør, for at efterfølgende montere denne hos dig på din adresse i København til en pris på 995 kr eksklusive moms. 

Skal du have mere i låse lavet? Kontakt os så giver vi dig en god mængderabat på montering af dørkæde, sikkerhedskæde og kæde til dør.

"Ring til din lokale låsesmed og få kæde til dør priser og pris på sikkerhedskære til dør, som er skræddersyet til din bygning"
Låsesmeden

Hvornår er en sikkerhedskæde eller kæde til dør brugbar?

Måske er det umuligt at montere en dørspion på din dør (vi monterer også dørspioner), ved dette tilfælde er en kæde til dør næsten et must. Så kan du se hvem der banker på uden at åbne din dør fuld ud. Det synes vi hos Låsesmed.dk er rigtigt godt. 

En sikkerhedskæde kan også give ekstra tryghed. 

Gammel kædelås til dør kan nemt udskiftes
Gammel kædelås til dør kan nemt udskiftes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *