Låsesmed Ballerup

Ankomst under 30 minutter

Alt i låsesmed hos vores Låsesmed Ballerup, forvent altid en god behandling og veludført arbejde inkl. fleksible låseservice hos vores døgnvagt låsesmed Ballerup 

Låsesmed Ballerup døgnvagt. Alt i låseservice ingen ventetid

Vi tilbyder montering af alt fra enkelte låse til store låsesystemer til industrien

Låse, alarm eller overvågning, tjek! Vi klarer det hele hos vores låsesmed Ballerup. En fordel med at bruge os til større anlæg er at vi har autorisation som installatører og en fordel med at bruge os i privaten er at vi ligger lokalt og kender din by (Ballerup). 

Ledige tider hos Låsesmed Ballerup

Brug vores døgnvagt låsesmed i Ballerup

Låsesmed Ballerup ved stationen - Låste ude? brug for indbrudssikring? Eller ny lås? Ring vores låsesmed Ballerup på telefon 77 32 22 22 billige priser - Ingen kø

Betingelser prisgaranti hos lasesmed.dk 

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Ring direkte til Låsesmed Ballerups hovednummer hvis du har brug for gode råd omkring din sikkerhed eller låse. Vi vil gerne hjælpe selvom at du måske kan løse problemet selv. 

Ballerup kommune er travl bydel for vores låsesmed

København har vokseværk og det har også Ballerup, alt i alt bor det idag 38.890 inbyggere i bydelen og vi står klar til at hjælpe alle i enhver situation med låse eller indbrudssikring. Nogle af Låsesmed Ballerups almindeligste ydelser i kommunen er: 

 • Døgnvagt låsesmed Ballerup
 • Montering af ny lås
 • Montering af ekstra lås
 • Reparationer af forskellige låse og dele
 • Inbrudssikring
 • Dørpumpe og dørautomatik
 • Åbning af låse
 • Autolåsesmed Ballerup, låsesmed til bil
 • Låsesystemer til foreninger

 

Kunne du ikke finde den ydelse som du søger hjælp til? Tøv ikke at ringe til os vi udfører det meste indenfor låse og alarm i din bydel. 

 

Gode nyheder fra Låsesmed Ballerup – færre antal indbrud

Antallet af indbrud i kommenen er blevet mindre og mindre, nedlukningen af Danmark har hold folk hjemme. Det kan være forklaringen på, at antallet af indbrud på landsplan og i Ballerup Kommune er faldet drastisk i første kvartal i 2021. Det viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik.

Antallet af indbrud er opgjort til 35 i første kvartal i 2021 mod 52 i første kvartal i 2020. i første kvartal i 2019 var tallet oppe på 70. Læs mere Ballerup bladet.

– Det er dig stadigvæk en god idé at indbrudssikre sit hjem, mener vores Låsesmed Ballerup.

Kommunen rangerer stadigvæk ikke bedst i Danmark, uden som nummer 28 ud af 98 på listen over kommuner med flest indbrud pr. husstand.

Seneste antal: 35 (0.00152 indbrud pr. husstand)
– Højeste antal: 214 (4. kvt. 2013)
– Laveste antal: 35 (1. kvt. 2021)

Invester i din tryghed hos os

Hvis du følger dig utryg så er det altid en god idé at investere i sin tryghed, du kan altid ringe til os og få mere sikkerhed til at holde uvelkomne gæster udenfor. Der er mange forskellige muligheder og vores låsesmede vil gerne fremvise dem for dig personligt, gratis. Ring eller skriv til Låsesmed Ballerup for mere info. 

Afspil video
Her monterer vores dygtige låsesmed Ballerup en sikker lås for en kunde.
Låsesmed Ballerup tilbyder ny lås (kampagne)

Kasselåse tilbyder ved bestilling af låsesmed pris inkls. montering

Product SKU: 19

Product Brand: Kodeboks 1601

Product Currency: DK

Product Price: 1295

Price Valid Until: 2022-09-30T20:44:00

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5