Indbrudssikring på Frederiksberg, få hjælp af din lokale låsesmed

Undgå indbrud på Frederiksberg

Corona har ledt til et drastisk fald af indbrud generelt i Danmark, hvilket selvfølgelig er supergode nyheder, synes Låsesmed Frederiksberg.

Låsesmed Frederiksberg indbrud statistik

Lavt antal indbrud på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune er en selvstændig kommune placeret midt i Hovedstaden, som er en del af Greater Copenhagen.

I 2016 var vi i alt 104.481 indbyggere, der tilsammen bredte sig udover et areal på 8,7 kvadratkilometer, hvilket gør os til den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksbergs højeste punkt er cirka 30 meter over jorden og ligger på Frederiksberg Bakke i Søndermarken.

Stop indbrud på Frederiksberg

Undgå indbrud på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg bedste tip mod indbrudssikring til efter corona

Låsesmed Frederiksberg bedste tip mod indbrudssikring til efter corona

Udviklingen i Frederiksbergs kommune 

Frb udover et rigt byliv så er der mange grønne områder som Søndermarken og Frb Have foruden en række skoler som for eksempel Copenhagen Business School (CBS), TEC, UNI og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Derudover er vi et sted med et stort og mangfoldigt kulturliv, som man som borger blandt andet kan opleve igennem byens mange teatre og kulturtilbud, såsom Aveny-T, Riddersalen, Betty Nansen Teatret, Cisternerne, Forum og KU.BE. Vores Låsesmed Frederiksberg arbejder med indbrudssikring i alle disse former for kultur steder. 

Udviklingen mht. til indbyggere og størrelse og alderssammensætning har stor betydning for kommunens økonomi og fysiske planlægning. Derfor udarbejdes hvert år i Frb Kommune en befolkningsprognose. Dette års prognose beskriver befolkningsudviklingen for perioden 1. januar 2019 til og med 1. januar 2030. 

Befolkningsprognosen anvendes blandt andet til udarbejdelsen af sektorprognoser på skole-, dagtilbuds- og ældreområdet og til beregning af kommunens indtægtsbudget. Befolkningsprognosen udgør også en del af grundlaget for udarbejdelsen af kommunens budgetrammer, som i år vedrører budgetrammerne for 2020-2023.

Jo flere indbyggere jo mere at lave for vores låsesmed i kommunen. Vi har indtil videre bygget op ens stor kundegruppe på Frb der bruger sig af vores låsesmed årlig basis.

Indbrudssikring af låsesmed på Frederiksberg

Selvom at vi har en rimelig fredelig periode ny på grund af corona (vi er mere hjemme) så anbefaler vi Frederiksbergs indbyggere at tænke langsigtet. Indbrudstyverne vil med garanti være motiverede efter corona. 

At sikre sin lejlighed med en ekstra lås eller en alarm, er en god investering at tage før i tager på næste ferie, når de er muligt igen, synes vores låsesmed på Frederiksberg!

Vi kommer gerne forbi og giver en gratis sikkerhedstjek på vores regning i hele 2021, på Frederiksberg! Der vi går igennem din sikkerhed og låse.