Sådan får du tiden til at gå mens du venter på låsesmeden

Normalt går der ikke lang tid, før låsesmeden kommer ud og fikser din dør. Alligevel kan det være at du føler at tiden går langsomt. Derfor kommer vi med en række gode ideer til hvad du kan lave mens du venter.

 

Spil på nettet

Du har masser af underholdning lige i hånden med spil som fx Danish Flip, syvkabale, Sudoko og andre spil. Her kan du spille på nettet og få tiden til at gå mens du venter. Du kan sagtens skifte mellem spillene. Dog skal det siges at de fleste spil er så sjove at du nok føler at tiden går hurtigt uden at du behøver at spille flere forskellige spil.

 

Få tid til dine tanker

Mange personer sidder sjældent og tænker på egen hånd. Der er endda personer, som gør hvad som helst for ikke at skulle blive ”fanget” med deres tanker. Det er dog utroligt sundt at være alene med dine egne tanker. Du kan blive god til at lytte til dine tanker. Her kan du blive mere fantasifuld, reflektere, lade dine batterier op, blive bedre til at fokusere og meget mere. Det kan du øve dig på mens du venter på låsesmeden.

 

Prøv at meditere

I forlængelse af ovennævnte kan du også prøve at meditere mens du venter. Der er mange apps med guidede meditationer, som hjælper dig godt i gang. Her er der sessioner på så lidt som tre til fem minutter. Derfor har du god tid til at prøve det af, og måske hjælper det med at forblive rolig mens du venter.

 

Ring til farmor

I den travle hverdag glemmer vi ofte det vigtigste, familien. Mange skriver sms’er fremfor at ringe til hinanden. Nu hvor du har tid til at ringe, har du ikke nogen undskyldninger til ikke at ringe. Dette gælder naturligvis med hele familien. Uanset om det er brormand, din mor, far, mormor, farmor eller et andet familiemedlem kan du ringe til ham eller hende, mens du venter på låsesmeden.

 

Se videoer på nettet

Du kan hurtigt få tiden til at gå på YouTube. Der lægges omkring 3,7 millioner nye videoer op på YouTube hver dag. Derfor kan du bogstaveligt talt blive underholdt i timevis på YouTube. Heldigvis skal du sjældent vente flere timer på låsesmeden.

 

Mens du venter kan du få et godt grin eller lære noget nyt. Alexander Husum er den største YouTuber i Danmark. Han har over 419.000 abonnenter på YouTube. I 2019 blev han kåret til ”Årets bedste på YouTube” ved prisuddelingen GuldTuben. Kender du ikke til Husum, kan du overveje at se en eller flere af hans videoer mens du venter.

 

Lyt til en bog

Selvom at du nok ikke har en bog i tasken, når du har låst dig ude, kan du stadigvæk på en måde læse en bog. Det kan du gøre ved at lytte til en lydbog. Blandt andet er der over 400.000 lydbøger på Mofibo. Derfor vil du nok finde en bog, mens du venter. Det gode ved lydbøger er at det ikke sluger meget af batteriet på fx en iPhone. Derfor risikerer du nok ikke at løbe tør for strøm, mens du venter på låsesmeden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *