Pif op dit indgang parti med designede låse og beslag samt lækker maling

Træt af dit gamle kedelige indgangsparti, måske er det med årene blevet slidt og du bliver derfor hilst velkommen med et trist syn hver eneste gang du ser dit hjem. Hvis det så er tilfældet, hvorfor ikke gøre noget ved det? At piffe op sin hoveddør og karmene rundt om kan give en stor visuel effekt og kræver en minimal anstrengelse, i de fleste tilfældene. Husk bare at spørge din forening om lov før du går i gang (hvis du er en del af en), det er nemlig ikke altid man må ændre på de ydre kulører som som har lysten til. 

Er der virkelig muligt at male en dør?

Ja, selvfølgelig, at male en yderdør tager omkring en time pr. lag maling. Som tommelfingerregel skal døren have to lag topmaling for et holdbart og attraktivt resultat. Du skal også afsætte lidt tid til at vaske og forberede overfladen, der skal males. Hvis du ikke selv ønsker at stå for projektet så kan du tage kontakt til et malerfirma. Hvis du selv har mod på at male, så kan du f.eks. købe maling her. 

Hvilken farve skal jeg vælge?

Det er altid nemmere at male fra lys til mørk, fremfør mørk til lys, i hvert fald når vi taler om dækning og hvor mange lag af farve som behøves. Ellers er det op til dig hvilken farve du har lyst til, hvis du ikke tillhører en forening som tidligere nævnt. Er det en vild farve som udskiller dig fra de farver som ellers er det område du bor i kan det være en god idé at rådføre sig med kommunen først, specielt hvis du bor i detalje planlagt område. 

Hvad med låse og beslag, hvor finder jeg nye lærke

Det er billigere for dig at både få købe og montere de forskellige låse og beslag hos os, du kan med fordel kigge på hvad der findes af beslag og låse på internet og bagefter så han du indhente et tilbud hos os, på både indkøb og montering af disse beslag og låse.

Låsesmed.dk anbefaler RUKO, hvor du kan få låse og beslag i f.eks. både poleret messing, rustfri stål og i poleret krom.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *