Låsesmed Dragør

Ankomst under 30 minutter

Vores låsesmed Dragør er ikke langt fra dig når du har brug for en låsesmed døgnvagt i Dragør eller i København. Ring til os nu ved brug af akut låsesmed i Dragør. 

Låsesmed Dragør - Alt i indbrudssikring og låse. Ring til låsesmed Dragør på telefon 77 32 22 22 for billig låsesmed Albertslund, kort ankomsttid

Få hjælp indenfor en halvtime af dygtig og erfaren låsesmed dragør

I Dragør er der mange villaer og vi hjælper både villaejere og lejlighedsbeboer osv. akut uanset om de er et indbrud der har sket eller om det handler om en låse som skal åbnes. 

Lokalt låsesmed Dragør kommune

Indbrudssikring og låsesmed af høj kvalitet i Dragør

Betingelser prisgaranti hos lasesmed.dk ved låsesmed Dragør;

  • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
  • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare af en låsesmed med cvr nummer, i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
  • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Dragør er en by på Amager og er ikke en del af “København/hovedstadsområdet” selvom at det kun ligger ca. 12 kilometer fra Københavns centrum… Dragør har mange velbevarede historiske bygninger, og den gamle del af byen består af idylliske brostensbelagte stræder med gulmalede huse og røde teglstenstage. De fleste af bygningerne er fra 1700- og 1800-tallet.

En stor del af bygningerne i Dragør har låse der er slidt og det skyldes oftest saltvandet der er i området, faktum er at Dragør er omsluttet af havvand. 

Med sine 18.6 kvm og ca. 12.000 indbyggere så har vores låsesmed i Dragør meget at se til, hver dag hjælper vi beboer i Dragør kommune med montering af låse, låsesystemer, oplukning af døre og meget mere. 

Hvad koster en låsesmed i Dragør?

Vi tilbyder konkurrencedygtige lave priser på låsesmed Dragør til både privat og erhverv, her er nogle priseksempler: 

Ny lås pris fra 995 kr 

Oplukning af døre fra 445 kr

Elektronisk adgangskontrol fra 2800 kr

Ny kasselås fra 1400 kr

Ønsker du en bestemt låsesmed pris i Dragør på en specifik ydelse? Ring Låsesmed Dragør og hør hvad din opgave kræver og koster. 

Indbrudssikring er en god investering i Dragør

Hvis du bor i Dragør, så er det en god idé at investere i indbrudssikring. 

Dragør har nemlig flest indbrud per indbygger – Mens antallet af indbrud på landsplan er det laveste i 35 år, ligger Dragør højst på på listen som den kommune med flest indbrud per indbygger. 

Læs mere på tv2lorry.dk (åbnes i nyt vindue)

Gør dig selv en tjeneste og bespar dig selv en ubehagelig oplevelse som et indbrud indebærer, ring vores dygtige låsesmed Dragør og få monteret en sikker lås eller hvorfor ikke investere i yderligere sikkerhed, f.eks. alarm eller overvågning. 

Låsesmed Dragør tilbyder billig kodeboks (kampagne)

Kasselåse tilbyder ved bestilling af låsesmed pris inkls. montering

Product SKU: 19

Product Brand: Kodeboks 1601

Product Currency: DK

Product Price: 1795

Price Valid Until: 2022-09-30T20:44:00

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5