3 råd fra låsesmeden til en sikker bolig før og efter køb

Når vi ønsker at sikre vores familie, vores værdier og boliger, tænker mange af os at det primært er nye sikrere låse eller et velfungerende alarmsystem, som vi har brug for. Og det er også rigtigt. Nye sikre låse, kan få indbrudstyven til at vælge en anden bolig, at gennemføre indbrud i og et velfungerende alarmsystem, forhindrer indbrud op til 70%, det viser nemlig resultatet af flere undersøgelser på nettet.
Hos Låsesmed.dk har vi også selve god erfaring med alarmsystemer, når vi ønsker at hjælpe vores kunder med at forebygge indbrud ude hos vores kunder i hovedstaden. 

Låsesmed.dk kan selvfølgelig hjælpe dig med at installere både nye låse og alarmsystemer på hele Sjælland. Vi tilbyder også gratis sikkerhedstjek, hvor vi finder den bedste indbrudsforebyggende løsning til dig,

Når det er sagt så er det ikke kun indbrudssikring, som er vigtigt at tage stilling til som ny boligejere eller kommende boligejere. Her har vi samlet 3 andre gode råd om sikkerhed som ikke har med låsesmedens fag at gøre, men stadigt er vigtigt at forstå værdien af, her er vores 3 råd er til dig som lige købt bolig eller overvejer at købe en ny bolig.

1. Find en god bolig advokat

Har du fået interesse af en bolig på markedet så kan vi ikke understrege nok hvor vigtigt det er at den boligadvokat som du hyrer, udfører et reelt og godt stykke arbejde. Så at du ikke risikerer at blive snydt eller købe noget som ikke oplevede til dine forventninger eller lignende. Hvis man ikke selv er advokat, så kan det være udfordrende at vide hvilke faldgruber der kan være. F.eks. hvis der er en ubevist gæld i huslejenævnet. Det er blandt andet sådanne ting en god boligadvokat kan hjælpe dig med at få overblik over. Læs mere om boligadvokater her

2. Sørg for gode forsikringer

En god ejerskifte forsikring ved køb af ny bolig og en god indboforsikring er et must som boligejere, mener vi hos Låsesmed.dk
En ejerskifteforsikring kan være med til at sikre dig økonomisk tryghed, hvis der i årene efter et huskøb viser sig skjulte skader, som ikke blev opdaget, inden du købte huset. En ejerskifteforsikring kan tegnes for enfamiliehuse, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anparter og sommerhuse.
Indboforsikring, der kan erstatte dine ting, hvis de f.eks. bliver stjålet eller brænder og betale erstatning, hvis du er skyld i, at en anden person kommer til skade, eller ødelagt noget.

3. Husk gennemgang af elinstallationer

En gennemgang af elinstallationer kaldes som regel for et el-tjek. El-tjekket har til formål at sikre at elinstallationer er udført lovligt og lever op til sikkerhedskravene. Et el-tjek udføres som regel i forbindelse med boligkøb/salg f.eks. som led i en ejerskifteforsikring. Husk at sikre elinstallationer er lige så vigtigt som indbrudssikring mht. til at sikre dit hjem og dine værdier. Gamle eller dårlige elinstallationer kan lede til at det år ild i hele hjemmet, hvis man er rigtigt uheldig.

Bunch of keys with house shaped keychain on white wood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *