Indbrudssikring – Låsesmed.dk’s 10 råd til maksimal sikkerhed

10 råd til maksimal indbrudssikring 

Hvis du virkelig ønsker at gøre alt, for at forhindre indbrud i dit hus, så er der både simple og mere komplicerede tiltag, som du kan tage for at gøre det mere kompliceret for tyven. Nicolai, låsesmed hos Låsesmed.dk har i denne artikel samlet sine 10 bedste råd vedrørende indbrudssikring. 

Hvis skaden allarede er sket og du har blevet ramt af et indbrud, så kan du kontakte os eller et skadeservice firma som håndterer lidt større skader end f.eks. en ødelagt lås. Både Låsesmed.Dk og skadeservicefirmaer kan håndtere en ødelagt dørkarm og lås. Men hvis det drejer sig om f.eks. et ødelagt vindue efter et indbrudsforsøg, så er det i hvert fald et skadeservice firma som du skal kontakte.

Indbrudssikring bliver mere og mere aktuelt

Maksimering af indbrudssikring af boliger er noget, som mange interesserer sig for, af reelle årsager, men det er ikke helt indlysende, hvordan det skal gøres og hvordan man kommer i gang, med at få mere indbrudssikring. Først og fremmest skal du holde dig til et budget. Mange af de moderne elektroniske indbrudssikringsløsninger og mere omfattende tiltag koster mange penge, derfor er det vigtigt at tænke på helheden, da tyve normalt bruger det svageste led for at komme ind.

– Det er lige meget, om man har en sikker lås i hoveddøren som låser godt i karmens endeplade, hvis karmen samtidig er dårligt dimensioneret. Så skal du som tyv, bare tage et koben og bryde ind. Og på bagsiden har du måske en terrassedør som er lige til at åbne. siger Nicolai, vores låsesmed. 

Så husk det store billede. Nedenfor er 10 store og små skridt, du kan tage for at holde tyven væk og beskytte de værdigenstande, du opbevarer derhjemme. 

1. Investere i låse af højeste kvalitet

Låse af højeste kvalitet er en afgørende faktor for at holde indbrudstyver på afstand. Det gælder låse på både døre og vinduer. En gammel usikkerlås er nogle gange lige så nem for en tyv at åbne, som om de havde en nøgle, der passede i låsen. 

2. En sikker dør betyder bedre indbrudssikring 

Ligesom du skal have en lås af højeste kvalitet på alle dine døre og vindue, bør du også have døre af højeste kvalitet. En svag dør kan nemlig hurtigt åbnes i et ryk med et koben. 

3. Nabosamarbejde

Sørg for at have god kontakt til dine naboer, og at I holder øje med hinandens huse, og hvilke personer der er i området osv. Det siges at venlighed at et godt våben mod indbrud. En tyv vil genre føle at han eller hende går ubemærket forbi.

4. Investere i overvågning 

Selvom selve huset ikke bliver mere indbrudssikret, så kan overvågning afskrække og stresse indbrudstyven. Derudover har du større chance for at fange tyven, hvis du har billeder af han eller hende. 

5. God udendørs belysning med bevægelsessensor

God udendørsbelysning gør, at tyven ikke kan arbejde uforstyrret. Udendørsbelysning kan også være med til at afskrækkende på tyven. Mere belysnings udenfor er billig indbrudssikring. 

6. Gitter på indersiden af vinduet

På mere sydlige breddegrader er der ofte placeret gitre på vinduerne for at mindske risikoen for indbrud, Gitter koster lidt, men det er en god idé at placere kældervinduer og mere udsatte vinduer.

7. Pengeskab til de mest værdifulde ting

Skulle tyven alligevel komme ind, er det godt at have et brandsikkert pengeskab, hvor du gennem uerstattelige som som f.eks. gamle arvsmykker osv. 

8. Skilte ikke med sine værdigenstande

Efterlad ikke guldbarrerne hvor tyven kan se dem. Dette er et nemt og gratis indbrudssikring tips. Lad ikke dyre ting stå fremme, som tyven kan se og blive fristet af udefra.

9. Lad som om du er hjemme, imens du er væk

Automatiseret belysning kan holde tyven væk. En måde at holde tyven på afstand når du er på ferie, er at få tyven til at tro, at du stadigt er hjemme. Installer automatisk belysning, der tænder og slukker lys med jævne mellemrum. 

10. Køb et godt alarmsystem 

Sidst men ikke mindst, investere i et godt alarmsystem. Præcis som med overvågning, så bliver dit hus ikke mere indbrudssikret, men et synligt placeret alarmsystem kan både afskrække og stresse en i ihærdig indbrudstyv. Hos Låsesmed.dk kan vi hjælpe både men alarmsystemer, overvågning samt sikkerhedsdøre, pengeskabe og selvfølgelig også låse. Kontakt os hvis du har brug for mere info eller ønsker et tilbud.

Indbrudssikring - Låsesmed.dk's 10 råd til maksimal sikkerhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *