Locksmith in installing new house door lock hand holds the screwdriver

5 tips til at sikre dit hjem

En af de nemmeste forbrydelser at forhindre i dag er indbrud, men hvad der er interessant er, at det også er en af de mest almindelige. Alene i Danmark er der begået et indbrud hvert tiende minut. I USA, 4 ud af 400 millioner husejere bliver ofre for “indbrud et minut” statistik.

Et indbrud kan have stor indflydelse på dit liv og kan dramatisk ryste din følelse af velvære og sikkerhed. Men du har en masse metoder til din rådighed for at beskytte dit hjem og afskrække indbrudstyve. Her er 5 sikkerhedstips til danskere, der ønsker at holde indbrudstyve væk fra deres ejendomme.

1. Brug massive døre


Døre af høj kvalitet, der har kraftige knopper og dødlåsemekanismer, kan beskytte dit hjem meget bedre end almindelige boligdøre. Det svageste punkt i enhver dør er låsen strejke plade. Brug en højsikkerhedsplade med fire skruer for at sikre, at din dør er sikrere og meget mere sikker mod indbrud.

Kontakt en af vores lokale låsesmede, i dag og nyd en bred vifte af låsesmed og sikkerhedsydelser, med 24 timers låsesmed service, nøgleskæring og overtid arbejde, høj kvalitet sikkerhedsforsyninger inkl.. sikre pengeskabe. Vi samarbejder med de bedste producenter i landet for at sikre, at dit hjem er sikkert, og at din familie er beskyttet mod tyveri og indbrud.
Låsesmeden

2. Efterlad aldrig en nøgle uden for dit hus


Mange husejere begår den fejl at efterlade en nøgle lige i nærheden af ydersiden af døren, på verandaen. Uanset om det er skjult under en vase med blomster eller et stykke pap, der dækker din nøgle er ikke en smart beslutning. Det bedste du kan gøre er at tage dine nøgler med dig. Hvis du mister din pung, eller du glemmer dine nøgler i restauranten eller kontoret, skal du blot give og et opkald så er hjælpen nær. 

3. Installer et alarmsystem


Et alarmsystem kan gøre det meget vanskeligere for indbrudstyve at komme ind på din ejendom. I tilfælde af at indbrudstyvene ved et uheld snuble en ledning eller røre en sensor alarmen begynder at ringe, og de vil få klar så hurtigt som muligt. Hvis de ikke gør det, har du stadig naboer rundt, der kan advare politiet eller ringe til dig på din celle.

4. Installer et TVO-system


Selv om dette er dyrere end en standard alarmsystem, et TVO-system tilbyder en fejlfri beskyttelsesniveau. Kameraerne kører 24/7, og alle billeder sendes direkte til sikkerhedsfirmaet. Hvis de ser noget usædvanligt, sender de straks en besætning hjem til dig. Hvis du er hjemme, og du bemærker noget underligt, kan du straks ringe til dem, og de vil sende et køretøj op til din plads på et øjeblik.

5. Hav et sikker og pålideligt pengeskabe

I sidste ende, tyve ønsker at bryde ind og stjæle penge og juveler. Hvis du opbevarer disse dyrebare ejendele i en high-end sikkerhedssikre, kan du få ro i sindet, at dine mest værdifulde genstande er sikre. Ringvores låsesmed og vi vil hjælpe dig med at vælge den bedste sikkerhed sikkert for dig ud af det store udvalg af pengeskabe til rådighed fra vores betroede producenter. 

Du finder os i dag i følgende bydele;

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *